Bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering Interpolis ZekerVanJeZaak®

Verzekerd voor schade door een bestuursfout

Met de Bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering verzekert u uw persoonlijke aansprakelijkheid als bestuurder. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering.

Wat is de bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering?

Met een bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering bent u privé verzekerd voor schade door een bestuurlijke fout die u of een medebestuurder veroorzaakt.

Kosten rechtszaak

De kosten van een rechtszaak bij aansprakelijkheid zijn meeverzekerd.

Startersvoordeel

Profiteer een halfjaar gratis van de aansprakelijkheids­verzekering bedrijven. Lees meer op rabobank.nl

Waarom een bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering? 

Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. Daarom is deze verzekering aangepast op uw functie als bestuurder. De bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Informatiedocumenten
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in 1 handig overzicht in het informatiedocument van de Bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering.
Algemene VoorwaardenCheck
Met de Interpolis Algemene VoorwaardenCheck toetsen de juristen van Achmea Rechtsbijstand de door u aangeleverde voorwaarden.

Bekijk de Algemene VoorwaardenCheck
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank

Ook aanvullend te verzekeren

Werkt u bijvoorbeeld in de bouw of bent u adviseur of bestuurder? Dan is het verstandig om te kijken of u nog een aanvullende aansprakelijkheids­verzekering nodig heeft. Starters zijn ook voor deze dekking het eerste half jaar gratis verzekerd.
Beroeps­aansprakelijkheid
Met een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering bent u verzekerd voor de schade door mogelijke beroepsfouten die u veroorzaakt bij een opdrachtgever. Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. Daarom is onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering aangepast op uw beroep. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering. 
CAR-verzekering
Met een Construction Allrisk verzekering (CAR) bent u verzekerd voor schade die u als (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect veroorzaakt tijdens de bouw of verbouw van een pand of schade aan het bouwwerk en hulpmaterialen. Met de CAR-verzekering zijn overigens alle partijen op de bouwplaats verzekerd. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.