Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering Interpolis ZekerVanJeZaak®

Verzekerd voor schade door een bestuursfout

Met de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert u uw persoonlijke aansprakelijkheid als bestuurder. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Wat is de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering?

Met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering bent u privé verzekerd voor schade door een bestuurlijke fout die u of een medebestuurder veroorzaakt.

Kosten rechtszaak

De kosten van een rechtszaak bij aansprakelijkheid zijn meeverzekerd.

Startersvoordeel

Profiteer een halfjaar gratis van de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. Lees meer op rabobank.nl

Waarom een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering? 

Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. Daarom is deze verzekering aangepast op uw functie als bestuurder. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Informatiedocumenten
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in 1 handig overzicht in het informatiedocument van de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.
Algemene VoorwaardenCheck
Met de Interpolis Algemene VoorwaardenCheck toetsen de juristen van Achmea Rechtsbijstand de door u aangeleverde voorwaarden.

Bekijk de Algemene VoorwaardenCheck
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank

Ook aanvullend te verzekeren

Werkt u bijvoorbeeld in de bouw of bent u adviseur of bestuurder? Dan is het verstandig om te kijken of u nog een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering nodig heeft. Starters zijn ook voor deze dekking het eerste half jaar gratis verzekerd.
Beroepsaansprakelijkheid
Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor de schade door mogelijke beroepsfouten die u veroorzaakt bij een opdrachtgever. Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. Daarom is onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering aangepast op uw beroep. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. 
CAR-verzekering
Met een Construction Allrisk verzekering (CAR) bent u verzekerd voor schade die u als (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect veroorzaakt tijdens de bouw of verbouw van een pand of schade aan het bouwwerk en hulpmaterialen. Met de CAR-verzekering zijn overigens alle partijen op de bouwplaats verzekerd. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.