Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering ZekerVanJeZaak

Verzeker uw persoonlijke aansprakelijkheid als bestuurder

Bestuurlijke fouten kunnen grote gevolgen hebben en tot schade leiden. Hiervoor kunt u als bestuurder aansprakelijk worden gesteld. Met de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert u uw persoonlijke aansprakelijkheid als bestuurder.

Wat is de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering?

De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt uw privévermogen bij aansprakelijkheid door een bestuurlijke fout van uzelf of een medebestuurder.  Zo komt u als bestuurder, toezichthouder of commissaris niet voor onverwachte kosten te staan als een beslissing verkeerd uitpakt.

Voor alle bestuurders

Verzeker alle bestuurders of toezichthouders.

Startersvoordeel

Profiteer een halfjaar gratis van de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. Lees meer op rabobank.nl

Wat is wel en niet verzekerd?

Bestuurdersaansprakelijkheid is een aanvullende dekking op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. U verzekert hiermee aansprakelijkheid voor onbehoorlijk bestuur of onverantwoord investeren.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Informatiedocumenten
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in 1 handig overzicht in het informatiedocument van de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.
Algemene VoorwaardenCheck
Met de Interpolis Algemene VoorwaardenCheck toetsen de juristen van Achmea Rechtsbijstand de door u aangeleverde voorwaarden.

Bekijk de Algemene VoorwaardenCheck
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank

Ook aanvullend te verzekeren

Werk je in de bouw, als adviseur of als bestuurder van bijvoorbeeld een vereniging? Dan is het verstandig om voor een aanvullende dekking te kiezen.
Beroepsaansprakelijkheid
Verzeker vermogensschade door een beroepsfout
Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor vermogensschade die ontstaat door beroepsfouten. Dit is een aanvullende dekking op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Dekking afgestemd op uw beroep
Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. De dekking van de Interpolis Beroepsaansprakelijkheidsverzekering is daarom afgestemd op uw beroep. Zo bent u op maat verzekerd voor vermogensschade door beroepsfouten.
CAR-verzekering
Verzeker schade aan een pand tijdens (ver)bouw
De Construction Allrisk (CAR) verzekering verzekert u als (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect voor schade die ontstaat tijdens bouw of verbouw van een pand. De CAR-verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Goed verzekerd op de bouwplaats
Met de CAR-verzekering zijn alle partijen op de bouwplaats verzekerd. Schade aan het bouwwerk en hulpmaterialen zijn verzekerd, zowel tijdens de bouwperiode, de proefdraaiperiode als de onderhoudsperiode.
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.