Construction Allrisk (CAR) verzekering

Verzeker schade aan een pand tijdens bouw of verbouw

Bij de bouw of verbouw van een pand kan schade ontstaan aan het (bestaande) bouwwerk of hulpmaterialen. De CAR-verzekering verzekert de (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect hiervoor. Af te sluiten als aanvullende dekking op de Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Wat is de Construction Allrisk (CAR) verzekering?

De CAR-verzekering verzekert de (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever en architect tegen schade tijdens de bouw en verbouw van een pand. Want als u woningen, bedrijfsgebouwen of technische installaties bouwt loopt u nu eenmaal risico’s. Met deze verzekering zijn alle partijen op de bouwplaats verzekerd.

Verzekerde periode

Met de CAR-verzekering bent u verzekerd tijdens de bouwperiode, proefdraai-periode en onderhoudsperiode.

Startersvoordeel

Profiteer een halfjaar gratis van de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. Lees meer op rabobank.nl

Wat is wel en niet verzekerd?

De CAR-verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. U bent verzekerd voor schade aan het bouwwerk zelf, ontstaan door constructiefouten, instorten of wind. Ook hulpmaterialen, zoals steigers, gereedschappen en tijdelijke constructies, zijn verzekerd op het bouwterrein.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Algemene VoorwaardenCheck
Met de Interpolis Algemene VoorwaardenCheck toetsen de juristen van Achmea Rechtsbijstand de door u aangeleverde voorwaarden.

Bekijk de Algemene VoorwaardenCheck
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Informatiedocumenten
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in één handig overzicht in het informatiedocument van de CAR-verzekering.
Doorlopende CAR
Kortlopende CAR

Ook aanvullend te verzekeren

Werk je in de bouw, als adviseur of als bestuurder van bijvoorbeeld een vereniging? Dan is het verstandig om voor een aanvullende dekking te kiezen.
Beroepsaansprakelijkheid
Verzeker vermogensschade door een beroepsfout
Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor vermogensschade die ontstaat door beroepsfouten. Dit is een aanvullende dekking op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Dekking afgestemd op uw beroep
Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. De dekking van de Interpolis Beroepsaansprakelijkheidsverzekering is daarom afgestemd op uw beroep. Zo bent u op maat verzekerd voor vermogensschade door beroepsfouten.
Bestuurdersaansprakelijkheid
Verzeker uw persoonlijke aansprakelijkheid als bestuurder
Als bestuurder kunt u privé aansprakelijk worden gesteld voor schade door een bestuurlijke fout. Met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, als aanvullende dekking op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, bent u hiervoor verzekerd.

Bescherm uw privévermogen
Met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering als aanvullende dekking beschermt u uw privévermogen bij aansprakelijkheid door een bestuurlijke fout van uzelf of een medebestuurder. Verzeker alle bestuurders of toezichthouders van uw bedrijf.
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro