Construction Allrisk (CAR) verzekering Interpolis ZekerVanJeZaak®

Verzeker schade aan een pand tijdens bouw of verbouw

De CAR-verzekering verzekert de (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect voor schade die tijdens de bouw of verbouw ontstaat aan het bouwwerk of hulpmaterialen. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Wat is de Construction Allrisk (CAR) verzekering?

Met de Construction Allrisk verzekering (CAR) bent u verzekerd voor schade die u als (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect veroorzaakt tijdens de bouw of verbouw van een pand, en voor schade aan het bouwwerk en hulpmaterialen.

Verzekerde periode

Met de CAR-verzekering bent u verzekerd tijdens de bouw-, proefdraai- en onderhoudsperiode.

Startersvoordeel

Profiteer een halfjaar gratis van de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. Lees meer op rabobank.nl

Waarom een CAR-verzekering?

Niet elke bedrijfsactiviteit brengt dezelfde risico’s met zich mee. Daarom is deze verzekering aangepast op uw bedrijf. De CAR-verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Informatiedocumenten
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in één handig overzicht in het informatiedocument van de CAR-verzekering.
Doorlopende CAR
Kortlopende CAR
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank

Ook aanvullend te verzekeren

Werkt u bijvoorbeeld in de bouw of bent u adviseur of bestuurder? Dan is het verstandig om te kijken of u nog een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering nodig heeft. Starters zijn ook voor deze dekking het eerste half jaar gratis verzekerd.
Beroepsaan­sprakelijkheid
Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor de schade door mogelijke beroepsfouten die u veroorzaakt bij een opdrachtgever. Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. Daarom is onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering aangepast op uw beroep. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
Bestuurders­aansprakelijkheid
Met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor de schade door een bestuurlijke fout die u of een medebestuurder veroorzaakt. Ook privé. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. 
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro