4 mensen zitten aan een picknicktafel te kletsen

Een gezond brein is van onschatbare waarde.

Als je mentaal fit bent, kun je beter omgaan met uitdagingen en stress. Dit zorgt voor meer stabiliteit in je leven en je bent gelukkiger en veerkrachtig. Als je dingen doet in je leven die je leuk en belangrijk vindt en bewust leeft en geniet, verbetert dat je mentale fitheid. Je kunt je beter concentreren en je wordt creatiever. Dat maakt het plezierig om te werken of te studeren. Je voelt genoeg energie en motivatie om je doelen te bereiken en te genieten van het leven. Kortom, mentale fitheid is goed voor je veerkracht en geluk. 
4 mensen lopen hard in een park, met op de achtergrond een toren en een gebouw

Zorg beter voor jezelf met online zelfhulp modules.

Heb je een aanvullende zorgverzekering Interpolis ZorgActief MeerZeker, ZorgActief ZonderZorgen of ZorgCompact Plus? Dan krijg je toegang tot de online zelfhulp modules van Stichting mirro. Pieker je veel? Heb je stress van je werk? Ben je in de rouw of in de overgang? Of wil je bewuster omgaan met je smartphone of je veerkracht vergroten? De online zelfhulpmodules helpen jou om beter voor jezelf te zorgen. In totaal heeft Stichting mirro 17 verschillende themagerichte modules. Je gaat volledig anoniem aan de slag  wanneer het jou uitkomt. Wil je gebruik maken van de modules? Dan heb je een persoonlijke vouchercode nodig.  
2 mensen wandelen pratend in een park

Ga in gesprek over stress en burn-out klachten.

Raakt je batterij sneller leeg en vind je het lastig om focus te houden? Ervaar je de laatste tijd extra veel spanning? Je hart luchten bij een deskundige helpt. Wij werken samen met HeyCoach. Bij HeyCoach staan geregistreerde psychologen, die zijn opgeleid als e-coach, voor je klaar. Échte mensen die jou graag verder helpen. Samen bespreek je waar je mee aan de slag gaat.