Een vrouw zit aan een keukentafel met een laptop voor zich. Ze kijkt op het scherm en houdt ondertussen een kop thee in haar handen.

Zorg goed voor jezelf.

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk, bijvoorbeeld door nu iets te doen om later iets te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen. Denk aan een Health Check, EHBO-cursus of valpreventie. Maar goed voor jezelf zorgen betekent ook: mentaal jezelf helpen. Hiervoor vergoedt Interpolis in sommige gevallen bijvoorbeeld Online Zelfhulp Modules.
Een vrouw zit met 2 meisjes op de bank en houdt een kop thee vast. Ze kijken op de telefoon die 1 van hen vastheeft.

Minder telefoon, meer focus.

Het verlagen van je telefoongebruik leidt tot minder stress, een beter concentratie­vermogen én een regelmatig slaappatroon. Daarom ontwikkelde Interpolis de Digital Detox Challenge. De challenge helpt je om je smartphone minder vaak te gebruiken voor meer rust en focus.
Een vrouw schenkt een glas sinaasappelsap in op het aanrecht.

Waarom goed slapen belangrijk is.

Slaap is belangrijk voor jouw dagelijks functioneren en je gezondheid. Ben je vaak moe? Kom je moeilijk in slaap? Of heb je moeite met opstaan? Doe een slaapcursus die in sommige gevallen vergoed wordt door je zorgverzekering. Of doe de 7-daagse Slaapchallenge, of krijg eerst inzicht in je huidige slaapsituatie met onze Slaapcheck.
Een vrouw doet een yoga-oefening op een matje in de woonkamer.

Een heldere mindset met mindfulness.

Met mindfulness leer je omgaan met stress, verhoog je je zelfkennis en blijf je beter in balans. Een belangrijk onderdeel voor je gezondheid. Je kunt mindfulness vergoed krijgen als je aanvullend verzekerd bent.
Een vrouw plakt een pleister op de vinger van een meisje. Op de voorgrond een witte ehbo-koffer.

Vind de zorgverzekering die bij jou past.

Bij de keuze van een zorgverzekering is het belangrijk om te bekijken of de dekking aansluit op jouw behoeften. Let op de zorg die je voor je zorgverzekering krijgt, de hoogte van het eigen risico, de premiekosten, en de keuzevrijheid die je hebt aan zorgaanbieders. Onderzoek ook aanvullende verzekeringen die passen bij jouw levensfase en gezondheidssituatie. Welke zorg verwacht jij of iemand uit je gezin nodig te hebben? Denk aan orthodontie, fysiotherapie of misschien een andere behandeling. Kies bewust. Zo zorg je ervoor dat je goed verzekerd bent, en de zorg krijgt die je nodig hebt.
Een vrouw zit aan een bureau met een laptop en een schrijfblok voor zich. Ze schrijft iets op met een pen.

Zorg en je financiën.

Een zorgverzekering is verplicht. De premie, en het verplicht eigen risico, betaal je zelf. Maar wat doe je als dit even niet lukt? Er zijn verschillende dingen die je kunt doen.