Een vrouw met een jong kind op de arm.

Denk na over de beste oplossing voor jou en je kinderen.

Het kan zijn dat de zorg voor je kinderen nu teveel is voor je partner. Of dat er geen partner in beeld is. Natuurlijk is het fijn als je kinderen dan worden opgevangen door familie of vrienden. Maar wat als dat niet kan, of als dit niet de beste oplossing is? Dan is het goed om te weten dat er andere mogelijkheden zijn, zoals het vergoeden van kinderopvang.
Een meisje houdt met haar 2 handjes, de handen van een man vast die achter haar staat. Op de achtergrond een vrouw met een kind op de arm.

De ZorgCoach helpt bij het regelen van zorg.

Nu je zorg nodig hebt, kan er veel op je af komen. Soms valt het niet mee om alles te vinden wat je zoekt. Onze ZorgCoach helpt bij jouw vragen. Ook als het gaat om zorg voor je kinderen als jij in het ziekenhuis moet blijven.

Ook interessant voor jou:

Vind jouw zorgverlener.

In de Zorgzoeker zie je met welke zorgverleners wij afspraken maakten. Ga je naar een zorgverlener met wie wij geen afspraken hebben gemaakt? Dan betaal je mogelijk een deel van de zorgkosten zelf.

Hulp bij het regelen van zorg.

Als je zorg nodig hebt, valt het soms niet mee om alles te vinden en te regelen. Wij helpen je daar graag bij. De ZorgCoach helpt bij wachtlijstbemiddeling, het regelen van zorg en de vragen die je daarbij hebt.

Wat is de zorgpas?

Met je zorgpas laat je zien dat je bij ons verzekerd bent. Soms vraagt een zorgverlener naar jouw zorgpas. Als die jouw polisnummer of relatienummer nodig heeft, of wil weten hoe je verzekerd bent. Je vindt jouw zorgpas in de Interpolis Zorg app.