Moeder en dochter zitten samen aan tafel.

Persoonlijke hulp van onze ZorgCoach. Zo geregeld!

Als je zorg nodig hebt, valt het soms niet mee om alles te vinden en te regelen. Wij helpen je daar graag bij. Welk ziekenhuis is bijvoorbeeld het beste voor jouw aandoening, situatie of wensen? Waar kun je het snelst terecht? En hoe vraag je een second opinion aan over je diagnose? Onze ZorgCoach helpt je daar graag bij.
Vader, moeder en twee dochters zitten samen aan tafel.

Twijfel je over je diagnose?

Dit kan spannend en onzeker zijn. Een second opinion kan jou hierbij helpen. Het is normaal dat je zorgen hebt bij het overwegen van een second opinion. Daarom is het belangrijk om hier open over te praten. Doe dit met de zorgverlener die je nu hebt en met de 2e arts. Het kan ook helpen om steun te zoeken bij vrienden, familie of een therapeut om met deze emoties om te gaan. Bespreek je angsten en zorg voor een duidelijk begrip van de mogelijke voordelen en risico's van het zoeken naar een second opinion.
Moeder en twee dochters zitten samen op de bank.

Kinderopvang bij ziekenhuisopname ouder. 

Kom je als ouder of verzorger van kleine kinderen in het ziekenhuis terecht? Dan is het logisch dat jij je zorgen maakt over je kinderen. Dit kan gaan over wie er nu voor de kinderen moet zorgen, maar ook over de veiligheid of de gezondheid van je kinderen. Natuurlijk is het fijn als je kinderen dan worden opgevangen door familie of vrienden. Maar wat als dat niet kan, of als dit niet de beste oplossing is? Bij Interpolis krijg je een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering ZorgActief MeerZeker en ZonderZorgen voor kinderopvang bij ziekenhuisopname van ouders.

Tip: maak gebruik van de Stamps app.

Staat jou een pittig zorgtraject te wachten? Familie en vrienden willen vaak weten hoe het met je gaat. Hoe voorkom je dat je veel tijd, en vooral energie, kwijt bent aan goedbedoelde appjes en telefoontjes die vragen hoe het met je gaat? Met de handige Stamps app hou je je familie en vrienden op de hoogte als jouw leven op zijn kop staat. De mensen die jij toegang geeft, beslissen zelf of en wanneer ze reageren.

Ook interessant voor jou:

Hulp bij het regelen van zorg.

Als je zorg nodig hebt, valt het soms niet mee om alles te vinden en te regelen. Wij helpen je daar graag bij. De ZorgCoach helpt bij wachtlijstbemiddeling, het regelen van zorg en de vragen die je daarbij hebt.

Alles over betalen.

Maak jij je zorgen over een rekening van je zorgkosten? Of over de zorgpremie die je moet betalen? Wij denken graag met je mee en zoeken samen naar een oplossing.

Vergoedingen.

Wil je weten welke zorgkosten Interpolis vergoedt? In het vergoedingenoverzicht zie je welke zorgkosten vergoed worden bij je Interpolis zorgverzekering.