Persoonlijke hulp bij regelen van zorg

De ZorgCoach helpt bij wachtlijstbemiddeling, het regelen van zorg en de vragen die je daarbij hebt.

De ZorgCoach helpt je bij het regelen van zorg.

Als je zorg nodig hebt, valt het soms niet mee om alles te vinden en te regelen. Wij helpen je daar graag bij.

  • Welk ziekenhuis is bijvoorbeeld het beste voor jouw aandoening of wensen?
  • Waar kun je het snelst terecht?
  • Hoe vraag je een second opinion aan over je diagnose?

Hulp nodig van ZorgCoach?

Het telefoonnummer is 071 364 02 59. Onze medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.

Diensten Interpolis ZorgCoach

Advies en hulp rondom GGZ
Heb je vragen over geestelijke gezondheidszorg? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met wachttijdbemiddeling of met het vinden van de juiste zorgverlener. Bijvoorbeeld als jou zorgverlener zijn omzetplafond heeft bereikt.
Advies van internationaal medisch specialist (Royal Doctors)
Een internationale topspecialist bekijkt je dossier. De ZorgCoach helpt je graag bij het aanvragen van het advies van een internationaal medisch specialist.
Bekijk Royal Doctors
Advies zwangerschap en geboorte
Zwanger zijn is een bijzondere tijd. Daar wil je zorgeloos van genieten. De ZorgCoach vraagt het kraampakket voor je aan. Als je wilt, krijg je advies over het kiezen van een verloskundepraktijk, kraamzorginstelling of geboortehotel.
Extra oordeel 2de arts online
Heb je vragen over je medische behandeling? Ontvang digitaal advies van een team medisch specialisten. Sneller en anoniemer dan een second opinion.
Bekijk 2e arts online
Hulp bij personenalarmering
De ZorgCoach helpt je bij vragen of met het vinden van een zorgverlener voor personenalarmering.
Nieuwe huisarts tandarts of fysiotherapeut na verhuizing
Je bent net verhuisd en op zoek naar een nieuwe huisarts, tandarts of fysiotherapeut. De ZorgCoach zoekt samen met jou een huisarts, tandarts of fysiotherapeut.
Persoonsgebonden Budget inzetten
Heb je een persoonsgebonden budget (pgb)? Dan koop je zelf je zorg in. De ZorgCoach helpt bij het vinden van een wijkverpleegkundige. Als je pgb-aanvraag wordt afgewezen, kan de ZorgCoach een geschikte thuiszorgorganisatie vinden.
Programma verminderen gezondheidsrisico’s (GLi)
Op zoek naar een zorgverlener die gecombineerde leefstijlinterventie in jouw regio aanbiedt? De ZorgCoach kan je hierbij helpen.
Second opinion van een medisch specialist
Ben je onder behandeling bij een arts? En wil je graag de mening van een andere specialist? De ZorgCoach helpt je graag bij het aanvragen van een second opinion.
Bekijk onze second opinion
Sneldiagnose hernia
Voor herniazorg wacht je meestal enkele weken op een specialist. Met een sneldiagnose kun je binnen 5 dagen terecht bij een zorgaanbieder en direct op 1 dag gediagnosticeerd worden. Zo weet je snel of er een vervolgactie nodig is. Wil je meer weten over sneldiagnose bij hernia? Bel met de ZorgCoach. Deze kijkt samen met jou naar andere mogelijkheden.
(Thuis)zorg of verpleging regelen (wijkverpleging)
Heb je thuis verpleging of verzorging nodig? De ZorgCoach denkt met je mee. De ZorgCoach kan je ook helpen met het vinden van een wijkverpleegkundige.
Vergelijk zorgaanbieders en ziekenhuizen (zorgrapport)
Wil je weten welk ziekenhuis de beste zorg biedt voor je aandoening? De ZorgCoach vergelijkt ziekenhuizen én behandelingen en stelt een persoonlijk zorgrapport voor je op.
Vraag zorgrapport aan
Vergoeding mantelzorg
Zorg je voor iemand, bijvoorbeeld een ouder, vriend of buurman? Dan ben jij 1 van de ongeveer 4 miljoen mantelzorgers in Nederland. De ZorgCoach weet wat je vergoed krijgt en denkt met je mee.
Vind een huisarts
Soms zit een huisartspraktijk vol en neemt deze geen nieuwe patiënten meer aan. De ZorgCoach probeert voor jou een huisarts te vinden.
Vragen en advies over transgenderzorg
Je kunt bij de ZorgCoach terecht voor je vragen en persoonlijk advies rondom transgenderzorg.
Wachtlijstbemiddeling ziekenhuis
Moet je lang wachten op een behandeling? Of op een eerste afspraak bij de specialist? De ZorgCoach gaat voor je op zoek naar een ziekenhuis waar je sneller wordt geholpen. Soms kun je zelfs direct terecht.
Wat kost een behandeling en wat betaal ik zelf?
Wat je zelf moet betalen is soms moeilijk te bepalen. Je moet weten wat de kosten van de behandeling zijn, of de prijs die wij voor de behandeling hebben afgesproken. Soms betaal je ook eigen risico of een eigen bijdrage. De ZorgCoach kan je vertellen wat je zelf betaalt.
Zorg of opvang buiten huis (eerstelijns zorg)
Kun je om een medische reden even niet thuis wonen? Dan kun je tijdelijk herstellen in een eerstelijnsverblijf (Elv). De ZorgCoach helpt je met het vinden van een eerstelijnsverblijf.
Zorgregelaar
Heb jij of een naaste thuiszorg nodig? Of ga je naar een verpleeghuis of andere zorginstelling? Dat betekent veel geregel. Voor jou en jouw mantelzorgers. De Zorgregelaar van Interpolis kan je hierbij helpen. Bel voor meer informatie met de Interpolis Zorglijn.
Bekijk de zorgregelaar

Hulp nodig?

WhatsApp
Wij helpen je graag.
Stel je vraag over je zorgverzekering. Via WhatsApp delen we geen medische en financiële gegevens. 
Bel onze zorglijn
Wij helpen je graag.
Wij helpen je graag met alle vragen rondom je zorgverzekering.
Alarmcentrale
24/7 bereikbaar.
Bel ons direct voor spoedeisende gezondheidszorg in het buitenland.