inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Is wintersport verzekerd op mijn Reisverzekering?

Doorlopende Reisverzekering
U kunt de dekking ‘Winter- en Onderwatersport’ verzekeren op de Doorlopende Reisverzekering van Interpolis. Alle vormen van skiën en snowboarden op officieel geprepareerde pistes zijn verzekerd op deze dekking. Extreme vormen van wintersport zijn niet verzekerd. 

Wilt u ook dekking voor medische kosten tijdens de wintersport? Verzeker dan ook de dekking ‘Geneeskundige kosten’ mee op de Doorlopende Reisverzekering.

Kunt u door ziekte of een ongeval niet meer skiën? Dan vergoeden wij kosten van skipassen, ski-huur en ski-lessen vanaf de dag na de ziekte of het ongeval. Uiteraard alleen als deze vooraf door u zijn betaald. En als u deze kosten niet terug krijgt van de skiliftmaatschappij of verhuurder.

U kunt uw materiaal (ski's en snowboards) verzekeren met de dekking ‘Bagage’ van de Doorlopende Reisverzekering. 

Kortlopende Reisverzekering 
Ook bij een Kortlopende Reisverzekering van Interpolis is de wintersportdekking niet standaard meeverzekerd. Dit kunt u extra bijverzekeren. Bij het afsluiten van de Kortlopende Reisverzekering kunt u uw wintersport verzekeren door te kiezen voor de sportrisico-dekking.