inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Is wintersport verzekerd op mijn Reisverzekering?
Doorlopende Reisverzekering 
Op de Doorlopende Reisverzekering van Interpolis bent u altijd voor wintersport verzekerd. Alle vormen van skiën en snowboarden op officieel geprepareerde pistes vallen onder de dekking. 

Kunt u door ziekte of een ongeval niet meer skiën? Dan vergoeden wij kosten van skipassen, ski-huur en ski-lessen vanaf de dag na de ziekte of het ongeval. Uiteraard alleen als deze vooraf door u zijn betaald. 

Materiaal (ski's en snowboards) is verzekerd tot € 500,- per object/stel en ten hoogste € 1.250,- per verzekerde. Het gaat om ski’s en snowboards die u als bagage hebt meegenomen of die in het buitenland gehuurd zijn. 

Kortlopende Reisverzekering 
Bij een Kortlopende Reisverzekering van Interpolis is de wintersportdekking niet standaard meeverzekerd. Dit kan u extra bijverzekeren. Bij het afsluiten van de Kortlopende Reisverzekering kunt u uw wintersport verzekeren door te kiezen voor de sportrisico-dekking.