Aziatisch meisje heeft buikpijn in het buitenland. Met de aanvullende dekking geneeskundige kosten van Interpolis verzekert u uw medische kosten tijdens uw reis in het buitenland die uw zorgverzekering niet vergoedt.

Geneeskundige kosten

Met een gerust gevoel op vakantie

Hebt u op vakantie spoedeisende medische hulp nodig, dan worden de kosten niet altijd (volledig) vergoedt door uw zorgverzekering. Het is een geruststellende gedachte dat u met de aanvullende dekking Geneeskundige kosten verzekerd bent voor de zorg die tijdens uw reis nodig is.

Verzeker onverwachte medische zorg

Hopelijk geniet u onverstoord van uw vakantie. Toch kan het voorkomen dat u tijdens uw reis te maken krijgt met ziekte, een ongeval of pech, waardoor u medische zorg nodig hebt. De aanvullende dekking Geneeskundige kosten sluit u af voor kosten die daarbij komen kijken.

Aanvullende dekking

De aanvullende dekking Geneeskundige Kosten sluit u eenvoudig bij op uw Interpolis Doorlopende Reisverzekering.

Verschil in zorgkosten

Zorgkosten zijn in het buitenland vaak hoger dan in Nederland. Meestal verzekert uw zorgverzekering dit verschil niet. Aanvullend verzekeren is verstandig.

Wat is wel en niet verzekerd?

U kunt ervoor kiezen om de reisverzekering uit te breiden met de dekking voor Geneeskundige kosten. Deze dekking is aanvullend op de Basiszorgverzekering. De extra zorgkosten bovenop het reguliere Nederlandse tarief zijn dan ook verzekerd. Het eigen risico van de zorgverzekering is niet verzekerd. 
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Jong gezin met vader, moeder en zoon nemen selfie in amfitheater op vakantie. Met de Doorlopende Reisverzekering van Interpolis zijn uw vakanties, weekendjes weg én dagjes buitenland verzekerd.

Reisverzekering

Geneeskundige kosten verzekert u aanvullend op uw doorlopende reisverzekering.

Ook aanvullend te verzekeren

Verzeker alleen wat u nodig hebt. Bekijk voordat u op reis gaat of u een aanvullende verzekering wilt. Deze kunt u het hele jaar door 'aan' en 'uit' zetten.
Bagage
Uw spullen verzekerd op reis
Met de aanvullende dekking Bagage verzekert u de persoonlijke bezittingen die u meeneemt op reis tegen diefstal, verlies en schade. Deze dekking sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Doorlopende Reisverzekering. Zo gaat u goed verzekerd op reis.

In binnen- en buitenland
Het is een fijn idee dat koffers, telefoon, camera, zonnebril, paspoort, (elektrische) fiets en andere spullen in goed zijn verzekerd. De dekking geldt bij buitenlandse reizen en dagtrips én bij reizen in Nederland met minimaal 1 overnachting.
Doorlopende annulering
Annuleren van een verzekerde reis
Gaat uw geplande reis onverwachts niet door of moet u uw reis eerder afbreken? Dan is het fijn dat de extra kosten daardoor verzekerd zijn. De aanvullende dekking Annulering sluit u bij op uw Interpolis Doorlopende Reisverzekering.

Geen zorgen over extra kosten
U bent verzekerd als u uw reis plots moet annuleren of onderbreken. Bijvoorbeeld als u of een persoon om wie u erg veel geeft ernstig ziek wordt, overlijdt of een ernstig ongeval krijgt. Ook bij vertraging van meer dan 8 uur bent u verzekerd. U hoeft zich met deze aanvullende dekking niet druk te maken over extra kosten.
Pechhulp en vervangend vervoer
Pechhulp en vervangend vervoer
Bent u met uw voertuig op reis, dan kunt u onderweg hulp nodig hebben bij pech of na een ongeluk. Interpolis Pechhulp en vervangend vervoer verzekert u van deze hulp. Ook uw aangekoppelde toercaravan, vouwwagen, trailer of aanhangwagen is verzekerd. Pechhulp en vervangend vervoer sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Doorlopende Reisverzekering.

In Nederland en het buitenland verzekerd
Hebt u tijdens uw reis in binnen- of buitenland pech met uw voertuig of rijdt u schade? Met Pechhulp en vervangend vervoer bent u verzekerd voor de kosten van reparatie ter plaatse, vervangend vervoer en transport. In Nederland bent u verzekerd bij reizen met minimaal 1 overnachting.
Winter- en Onderwatersport
Verzeker uw sportactiviteiten op reis
Winter- en onderwatersport is niet standaard verzekerd. Terwijl u wel risico hebt op schade tijdens het skiën, snowboarden of duiken. Met de dekking Winter- en Onderwatersport bent u verzekerd voor schade tijdens uw sportactiviteiten op reis. U sluit deze dekking af op uw Interpolis Doorlopende Reisverzekering. 

Kosten van hulpverlening na een ongeval
Met deze aanvullende dekking verzekert u de kosten van hulpverlening na een ongeval. Ook de door u al gemaakte kosten, terwijl u door een ongeval of ziekte niet meer kunt sporten, zijn verzekerd. Bijvoorbeeld de kosten van skipassen, materialen en lessen.
Zakenreizen
Goed verzekerd op zakenreis
Ook tijdens uw zakenreis hebt u risico op schade. Bijvoorbeeld schade door beschadiging, verlies of diefstal van uw spullen. Of u wordt ziek en u hebt medische hulp nodig. Met de aanvullende dekking Zakenreizen bent u hiervoor goed verzekerd tijdens uw zakenreis. 

Aanvullend op uw reisverzekering
De kosten van schade zijn niet standaard verzekerd op uw Interpolis Doorlopende Reisverzekering. Gaat u regelmatig op zakenreis? Dan biedt de aanvullende dekking Zakenreizen uitkomst.