Welke korting krijg ik bij Interpolis zorg?

Wilt u korting op uw zorgverzekering? Dat kan. Met Interpolis ZorgActief krijgt u collectieve kortingen op uw zorgverzekering via het Rabobank ledenprogramma, Rabobank rekeninghouders en via de werkgever. De korting op de aanvullende zorgverzekeringen is voor alle collectiviteiten gelijk.

 

15% korting op de aanvullende en tandverzekering ZorgActief
Deelnemers aan collectiviteiten krijgen 15% korting op de premie van de aanvullende verzekering en de tandverzekeringen. De ZorgCompact aanvullende verzekering kent geen aanvullende collectiviteitskorting.

 

Meer dan collectiviteitskorting
Om kosten te besparen biedt Interpolis nog meer. Want met Interpolis verzekert u alleen wat er toe doet. Kiest u voor de ZorgActief verzekering van Interpolis? Met de ZorgActiefhulp op rabobank.nl kiest u de aanvullende of tandverzekering die het best bij u past. Of u kiest bewust voor een eigen risico dat past bij uw situatie. Daardoor betaalt u niet meer dan nodig is.

Extra kortingen als klant van Interpolis Zorg
Interpolis onderhandelt met zorgverleners over de hoogte van de tarieven. Ook voor zorg die niet (volledig) in de vergoedingen is opgenomen. Interpolis rekent de kortingen van leveranciers rechtstreeks aan u door. Als klant van Interpolis profiteert u daarom van de verschillende kortingen.

 

De kortingen en afspraken met leveranciers zijn onder voorbehoud van wijzigingen en alleen van toepassing als u beschikt over een aanvullende zorgverzekering.