Opgemaakt bed in hotelkamer. Met de Kortlopende Annuleringsverzekering van Interpolis kunt u het onverwachts annuleren of het afbreken van een reis of vakantie verzekeren.

Kortlopende annuleringsverzekering

Verzekerd voor onverwachts annuleren of afbreken reis

  • speciaal voor 1 vakantie
  • eigen keuze in verzekerd bedrag
  • ook af te sluiten via de Rabo App
Let op! Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten?

De uitbraak van het coronavirus is een wereldwijd probleem geworden. Hiermee is het coronavirus geen onverwachte gebeurtenis meer. Voor verzekeringsaanvragen na 25 maart 2020 is er geen dekking voor annulering op grond van het coronavirus. Bekijk de veelgestelde vragen over wat wel en niet verzekerd is

Snelle afhandeling

Moet u uw reis annuleren of afbreken? Dan kunt u dat telefonisch aan ons melden. Klanten waarderen onze schadeafhandeling gemiddeld met een 7,5.

Verzeker wat u nodig hebt

Bepaal zelf het verzekerd bedrag. Meestal is dit de reissom.

Uw reisgenoten verzekerd

U kunt al uw reisgenoten verzekeren op 1 Kortlopende Annuleringsverzekering.

Wat is de kortlopende annuleringsverzekering?

Met de kortlopende annuleringsverzekering voorkomt u een financiële teleurstelling als uw reis onverwachts niet doorgaat of als u eerder terug moet. Ook als u meer dan acht uur vertraging heeft bent u verzekerd. Als uw reis niet door kan gaan is dat al vervelend genoeg. Bijvoorbeeld als u ernstig ziek wordt, of omdat u onverwachts werkeloos raakt. Deze verzekering vergoedt dan de kosten voor het omboeken of annuleren van uw reis. 
Wél verzekerd
Niet verzekerd
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in 1 handig overzicht in het informatiedocument van de Kortlopende Annuleringsverzekering. Informatiedocument