Oldtimerverzekering Beperkt Casco

Verzekerd voor schade aan anderen en aan uw eigen oldtimer.
Schade kan iedereen overkomen. U hoopt natuurlijk niet op ongelukken, maar er kan altijd wat gebeuren. Heel vervelend, want u wilt lang van uw oldtimer genieten. Met de Interpolis Oldtimerverzekering Beperkt Casco bent u verzekerd voor schade aan anderen en aan uw eigen oldtimer. 
Bijvoorbeeld diefstal van uw oldtimer, schade door storm of een sterretje in de voorruit.

Uw oldtimer verzekeren met de Interpolis Oldtimerverzekering

U kunt een Interpolis Oldtimerverzekering afsluiten als uw voertuig aan de volgende eisen voldoet:    
 • de oldtimer is minimaal 25 jaar oud 
 • het gewicht is maximaal 3.500 kilo
 • u rijdt maximaal 7.500 kilometer per jaar
 • Als uw voertuig niet aan deze eisen voldoet, kunt u een gewone Auto-, Motor of Scooterverzekering afsluiten. U kunt deze verzekering altijd nog omzetten naar een oldtimerverzekering.
  De voordelen

Wat is verzekerd met WA + Beperkt Casco?

Wij betalen u bij:
 • Materiële- en letselschade aan anderen.
 • Diefstal. Is uw scooter of bromfiets gestolen? Dan bent u alleen verzekerd als deze op slot stond met een goedgekeurd ART 3 slot. 
 • Hulpverlening bij een ongeval in Nederland of in het buitenland.
 • Ruitschade (een sterretje, breuk of barst).
 • Brand, storm of een aanrijding met dieren.
 • Inbraak en joyriding.
 • Bagage tot € 250,-. 

Aanvullende dekking

Kies uit aanvullende dekkingen. Zo hebt u een verzekering die bij u past. 
 
Inzittendenverzekering (auto)
De inzittendenverzekering keert aan de bestuurder en de passagiers de daadwerkelijke schade uit na een ongeval met de verzekerde auto. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakte.

Opzittendenverzekering (motor)
De Opzittendenverzekering keert aan de bestuurder en de passagiers de daadwerkelijke schade uit na een ongeval met de verzekerde auto. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakte. 

Pechhulp
Pechhulp helpt u weer op weg bij pech in Nederland of bij pech of een ongeval in Europa. U kunt kiezen uit Nederland- of buitenlanddekking.
 
Rechtsbijstand Verkeer
Rechtsbijstand Verkeer biedt rechtshulp bij het verhalen van uw schade.

WA + Volledig Casco dekking

Verzeker uw oldtimer uitgebreider met Volledig Casco dekking. U bent dan ook verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig na een botsing, slippartij of als u van de weg of in het water raakt. 

Interpolis Oldtimerverzekering afsluiten

Blijf lang genieten van uw oldtimer. Verzeker uw klassieke auto, motor, bromfiets of camper met de Interpolis Oldtimerverzekering. U sluit onze verzekering af via de Rabobank.

Schade melden

Schade maken is altijd vervelend. Met 1 telefoontje zorgt Interpolis dat uw schade wordt afgehandeld. Kies voor 1 van de 350 garages waarmee wij samenwerken en u hoeft niks voor te schieten. Wel zo prettig.

Bel bij spoedgevallen met de Interpolis Alarmcentrale. Meld in andere gevallen uw schade 24/7 online of telefonisch. Wij kunnen u dan snel helpen.