Oldtimerverzekering Beperkt Casco

Verzekerd voor schade aan anderen en aan je eigen oldtimer.
Schade kan iedereen overkomen. Je hoopt natuurlijk niet op ongelukken, maar er kan altijd wat gebeuren. Heel vervelend, want je wil lang van je oldtimer genieten. Met de Interpolis Oldtimerverzekering Beperkt Casco ben je verzekerd voor schade aan anderen en aan je eigen oldtimer. 
Bijvoorbeeld diefstal van je oldtimer, schade door storm of een sterretje in de voorruit.

Je oldtimer verzekeren met de Interpolis Oldtimerverzekering

Je kunt een Interpolis Oldtimerverzekering afsluiten als je voertuig aan de volgende eisen voldoet:    
 • de oldtimer is minimaal 25 jaar oud 
 • het gewicht is maximaal 3.500 kilo
 • je rijdt maximaal 7.500 kilometer per jaar
 • Als je voertuig niet aan deze eisen voldoet, kun je een gewone Autoverzekering, Motorverzekering of Scooterverzekering afsluiten. Je kunt deze verzekering altijd nog omzetten naar een oldtimerverzekering.
De voordelen

Wat is verzekerd met WA + Beperkt Casco?

Wij betalen je bij:
 • Materiële- en letselschade aan anderen.
 • Diefstal. Is jouw scooter of bromfiets gestolen? Dan ben je alleen verzekerd als deze op slot stond met een goedgekeurd ART 3 slot. 
 • Hulpverlening bij een ongeval in Nederland of in het buitenland.
 • Ruitschade (een sterretje, breuk of barst).
 • Brand, storm of een aanrijding met dieren.
 • Inbraak en joyriding.
 • Bagage tot € 250,-. 

Aanvullende dekking

Kies uit aanvullende dekkingen. Zo heb je een verzekering die bij je past. 
 
Inzittendenverzekering (auto)
De inzittendenverzekering keert aan de bestuurder en de passagiers de daadwerkelijke schade uit na een ongeval met de verzekerde auto. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakte.

Opzittendenverzekering (motor)
De Opzittendenverzekering keert aan de bestuurder en de passagiers de daadwerkelijke schade uit na een ongeval met de verzekerde auto. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakte. 

Pechhulp
Pechhulp helpt je weer op weg bij pech in Nederland of bij pech of een ongeval in Europa. Je kunt kiezen uit Nederland- of buitenlanddekking.
 
Rechtsbijstand Verkeer
Rechtsbijstand Verkeer biedt rechtshulp bij het verhalen van jouw schade.

WA + Volledig Casco dekking

Verzeker je oldtimer uitgebreider met Volledig Casco dekking. Je bent dan ook verzekerd voor schade aan je eigen voertuig na een botsing, slippartij of als je van de weg of in het water raakt. 

Interpolis Oldtimerverzekering afsluiten

Blijf lang genieten van je oldtimer. Verzeker je klassieke auto, motor of bromfiets met de Interpolis Oldtimerverzekering. Je sluit onze verzekering af via de Rabobank.

Schade melden

Schade maken is altijd vervelend. Met 1 telefoontje zorgt Interpolis dat je schade wordt afgehandeld. Kies voor 1 van de 350 garages waarmee wij samenwerken en je hoeft niks voor te schieten. Wel zo prettig.
 
Bel bij spoedgevallen met de Interpolis Alarmcentrale. Meld in andere gevallen je schade 24/7 online of telefonisch. Wij kunnen je dan snel helpen.