inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Collectieve zorgverzekering


Een collectieve verzekering is een verzekering voor een groep mensen (een collectief). U krijgt korting op uw premie als u een collectieve verzekering afsluit. Interpolis biedt een collectieve zorgverzekering aan voor (onder andere) klanten van de Rabobank en een aantal werkgevers. Zo bent u extra voordelig verzekerd én profiteert u van de voordelen van Interpolis.

Collectieve zorgverzekering aanvragen

Vraag de verzekering aan via de website van de Rabobank. Sluit u de collectieve zorgverzekering af via uw werkgever? Vraag uw werkgever dan om het collectiviteitsnummer. U hebt dit nummer nodig om de premie te berekenen.

Lukt het u niet het collectiviteitsnummer in te voeren? Bel dan met de ZorgActief Lijn 013 462 20 25.

Kan ik een collectieve zorgverzekering krijgen via Interpolis?

Interpolis biedt collectieve zorgverzekeringen aan voor de volgende groepen:
  • Klanten en leden van de Rabobank
  • Een aantal werkgevers en ledenorganisaties
Weet u niet zeker of uw werkgever of ledenorganisatie een collectieve verzekering biedt bij Interpolis? Vraag dit na bij uw werkgever of ledenorganisatie.

Zorgverzekering wijzigen of opzeggen

Neem contact met ons op als u uw verzekering wilt wijzigen of opzeggen. Bel hiervoor de ZorgActief Lijn via telefoonnummer 013 462 20 25 (maandag t/m vrijdag, 8.00 tot 21.00 uur).

Nieuwe baan en zorgverzekering wijzigen?
Hebt u een nieuwe baan en wilt u daarom uw collectieve zorgverzekering wijzigen? Geef dit door binnen 30 dagen na de start van uw nieuwe contract. Uw zorgverzekering wordt dan op de 1e van de volgende maand gewijzigd. 

Als u de wijziging pas na 30 dagen doorgeeft, wordt uw verzekering pas per 1 januari gewijzigd. Tot die tijd hebt u dan een individuele zorgverzekering zonder korting.

Voordelen voor werkgevers

Met een collectieve zorgverzekering krijgen uw medewerkers 15% korting. Daarnaast helpt Interpolis uw medewerkers om fit en gezond te blijven. We bieden bijvoorbeeld een health check aan en cursussen voor gewichtsverlies en stoppen met roken. Zo helpt Interpolis u om verzuim te voorkomen.

 

Bekijk alle voordelen

 

Sluit een verzekering af voor uw bedrijf via rabobank.nl


Hulp nodig?

U bereikt ons op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur.

Bel de Interpolis ZorgActief Lijn
013 462 20 25


Direct een vraag? Gebruik WhatsApp
06 22 27 16 29
Zo gaan we om met privacy & beveiliging.


Geen haast? Stuur een e-mail naar ZorgActief@interpolis.nl.
Reactie binnen 10 werkdagen.