Interpolis ZorgActief® collectiviteit voor Unie KBO

Met de collectieve zorgverzekering Interpolis ZorgActief® voor leden van KBO profiteer je van een aantrekkelijke premie voor de basisverzekering en 15% korting op de aanvullende verzekeringen. Een mooie aanvulling op andere voordelen van het lidmaatschap van KBO.

Je betaalt in 2024 voor de basisverzekering € 147,45 per maand, bij € 385,- eigen risico.

Logo KBO-pcob

Hoe werkt het?

  • Je sluit de verzekering af door te bellen met de Rabo klantenservice op 088 722 66 00.
  • Geef aan dat je recht hebt op een collectiviteit via je ledenorganisatie. De korting wordt dan direct berekend. Houd het collectiviteitnummer 208602637 van Unie KBO of collectiviteitsnummer 208606995 van PCOB bij de hand. Zo maak je gebruik van alle voordelen van de collectiviteit voor leden van Unie KBO en PCOB.
  • Interpolis zegt je huidige zorgverzekering voor jou op als je voor 1 januari overstapt.
  • Vanaf het nieuwe jaar ben je bij Interpolis verzekerd. Welkom!

15% korting op aanvullende verzekeringen

Naast de aantrekkelijke premie voor de basisverzekering, krijg je 15% korting op de aanvullende en tandverzekeringen, ook voor je verzekerde partner.

Let op: er is geen medische selectie voor aanvullende verzekeringen. 
Voor de hoogste tandverzekering, de Interpolis GebitActief® € 1.000,- stellen wij aanvullende vragen. Als je huidige tandverzekering gelijkwaardig is, kun je overstappen zonder aanvullende vragen.

Kortingen met Interpolis ZorgActief®

Interpolis onderhandelt met zorgverleners over de hoogte van de tarieven. Klanten met een Interpolis ZorgActief® aanvullende verzekering profiteren van verschillende kortingen. We zetten ze hieronder op een rij:

De services van Interpolis ZorgActief®

Online zorgverzekering ZorgCompact

Interpolis biedt naast ZorgActief de Interpolis ZorgCompact®. Een online verzekering met een scherpe basispremie (zonder collectiviteitskorting) en keuze voor 1 aanvullend pakket. Deze zorgverzekering valt niet binnen het collectieve contract. Je kunt je zelfstandig aanmelden. Lees meer over Interpolis ZorgCompact®.

Hulp nodig?

Bel onze zorglijn
Wij helpen je graag.
Wij helpen je graag met alle vragen rondom je zorgverzekering.
WhatsApp
Wij helpen je graag.
Stel je vraag over je zorgverzekering. Via WhatsApp delen we geen medische en financiële gegevens.