inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Interpolis ZorgActief® collectiviteit voor Unie KBO


Met de collectieve zorgverzekering Interpolis ZorgActief® voor leden van KBO profiteert u van een aantrekkelijke premie voor de basisverzekering en 15% korting op de aanvullende verzekeringen. Een mooie aanvulling op andere voordelen van het lidmaatschap van KBO.


Logo Unie KBO

 

U betaalt in 2018 voor de basisverzekering maar € 106,25 per maand, bij € 385,- eigen risico.

 

ZorgActiefhulp: kies uw pakket en bereken uw premie
Met de online ZorgActiefhulp bepaalt u eenvoudig welke manier van verzekeren bij u past. Zo verzekert u alleen wat u écht nodig hebt.

Hoe werkt het?

Kies voor de zorgverzekering van Interpolis, zo werkt het

  • U sluit de verzekering via rabobank.nl/zorgverzekering (u hoeft hiervoor geen klant te zijn van Rabobank).
  • Geef aan dat u recht hebt op een collectiviteit via uw belangenorganisatie. De korting wordt dan direct berekend. Vul in het veld 'Collectiviteitnummer', het nummer 208602637, in. Zo maakt u gebruik van alle voordelen van de collectiviteit voor leden van KBO.
  • Hebt u liever persoonlijk contact? Sluit uw verzekering dan telefonisch af via de medewerkers van de Interpolis Zorglijn. Houd het collectiviteitnummer 208602637 bij de hand.
  • Interpolis zegt uw huidige zorgverzekering voor u op als u voor 1 januari overstapt.
  • Vanaf het nieuwe jaar bent u bij Interpolis verzekerd. Welkom!

15% korting op aanvullende verzekeringen

Naast de aantrekkelijke premie voor de basisverzekering, krijgt u 15% korting op de aanvullende en tandverzekeringen, ook voor uw verzekerde partner.

Let op: er is geen medische selectie voor aanvullende verzekeringen. 
Voor de 2 hoogste tandverzekeringen, de Interpolis GebitActief® € 1.000,- en € 1.250,- stellen wij aanvullende vragen. Als uw huidige tandverzekering gelijkwaardig is, kunt u overstappen zonder aanvullende vragen.

Kortingen met Interpolis ZorgActief®

De services van Interpolis ZorgActief®

De Interpolis ZorgActief® verzekering biedt de volgende extra services:

Nieuwe online zorgverzekering

Interpolis heeft vanaf 1 januari een 2e zorgverzekering, Interpolis ZorgCompact®. Met een scherpe premie (zonder collectiviteitskorting) en keuze voor 1 aanvullend pakket. Deze zorgverzekering valt niet binnen het collectieve contract.Lees meer over Interpolis ZorgCompact®

Hulp nodig?

U bereikt ons op werkdagen tussen 8:00 uur en 21:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 14:00.

Bel de Interpolis Zorglijn
013 462 20 25


Direct een vraag? Gebruik WhatsApp
06 22 27 16 29
Zo gaan we om met privacy & beveiliging.


Geen haast? Stuur een e-mail naar zorg@interpolis.nl.
Reactie binnen 10 werkdagen.