inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Interpolis ZorgActief® Collectiviteit voor Unie KBO


Met de collectieve zorgverzekering Interpolis ZorgActief® voor leden van de KBO profiteert u van een aantrekkelijke premie voor de basisverzekering en 15% korting op de aanvullende verzekeringen. Een mooie aanvulling op andere voordelen van het lidmaatschap van de Unie KBO.


Logo Unie KBO


U hebt deze in 2017 al voor € 104,25 per maand, bij € 385,- eigen risico.


Zorgkeuzehulp: kies uw pakket en bereken uw premie
Met de online Zorgkeuzehulp bepaalt u eenvoudig welke manier van verzekeren bij u past. Doe de Zorgkeuzehulp op rabobank.nl. Zo verzekert u alleen wat u écht nodig hebt.

Hoe werkt het?

Kies voor de zorgverzekering van Interpolis, zo werkt het

  • U sluit de verzekering via rabobank.nl/zorgverzekering (u hoeft hiervoor geen klant te zijn van Rabobank).
  • Geef aan dat u recht hebt op een collectiviteit via uw belangenorganisatie. De korting wordt dan direct berekend. Vul in het veld 'Collectiviteitnummer', het nummer 208602637, in. Zo maakt u gebruik van alle voordelen van de collectiviteit voor leden van de KBO.
  • Hebt u liever persoonlijk contact? Sluit uw verzekering dan telefonisch af via de medewerkers van de ZorgActief Lijn. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur op telefoonnummer 013 462 20 25. Houd het collectiviteitnummer 208602637 bij de hand.
  • Interpolis zegt uw huidige zorgverzekering voor u op als u voor 1 januari overstapt.
  • Vanaf het nieuwe jaar bent u bij Interpolis verzekerd. Welkom!

15% korting op aanvullende verzekeringen

Naast de aantrekkelijke premie voor de basisverzekering, krijgt u 15% korting op de aanvullende en tandartsverzekeringen, ook voor uw verzekerde partner.

Let op: er is geen medische selectie voor aanvullende verzekeringen. 
Voor de 2 hoogste tandartsverzekeringen, de Interpolis GebitActief® € 1.000,- en € 1.250,- stellen wij aanvullende vragen. Als uw huidige tandartsverzekering gelijkwaardig is, kunt u overstappen zonder aanvullende vragen.

Kortingen met Interpolis ZorgActief®

De services van Interpolis ZorgActief®

Contact ZorgActief Lijn

U bereikt ons op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur.

Bel de Interpolis ZorgActief Lijn
013 462 20 25


Direct een vraag? Gebruik WhatsApp
06 22 27 16 29.