Een vrouw zit buiten en is op haar mobiel aan het kijken

Maak gebruik van onze Zorg app

Met de Interpolis Zorg app declareert u eenvoudig uw zorgkosten door een foto te maken van de rekening. Ook heeft u zo uw polisnummer en belangrijke contactgegevens altijd bij de hand.
2 mannen zijn buiten aan het rennen

Zorg goed voor uzelf

Goed voor uzelf zorgen is belangrijker dan ooit. Zowel fysiek als mentaal. Daarom wil Interpolis u helpen om de patronen te herkennen die bij u stress veroorzaken. We geven u tips en oplossingen zodat u deze patronen blijvend kan doorbreken. 
Een man zit achter zijn computer

Regel alles rondom uw betalingen

Kunt u de premie niet in 1 keer betalen? Dat is helemaal niet erg. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen. Bijvoorbeeld het afsluiten van een betalingsregeling. Ook voor het verplicht eigen risico kunt u vooraf gespreid betalen aanvragen. Dit vraagt u aan via MijnZorggebruik.
Man zit thuis achter zijn laptop

Krijg persoonlijke hulp bij het regelen van uw zorg 

Twijfelt u over de diagnose, moet u lang wachten op de behandeling of heeft u moeite bij het vinden van de juiste zorgverlener? De Interpolis ZorgConsulent staat voor u klaar. Een speciaal opgeleide medewerker die samen met u een oplossing vindt. 
Jongetje plakt pleister op het gezicht van vader

U kunt nog meer zelf regelen

Bij Interpolis regelt u zelf veel online voor uw zorgverzekering. Zo hoeft u niet te wachten en kunt u snel verder. Wij hebben voor u een handig overzicht gemaakt.

Ook interessant voor u?

Eigen risico

U betaalt het verplicht eigen risico voor zorgkosten die vergoed worden uit de basisverzekering. U maakt het eigen risico eerst op voordat u een vergoeding uit de basisverzekering krijgt.

Moeder en dochter zitten in de tuin naar de tablet te kijken

Zwangerschap

Wilt u graag zwanger worden en heeft u advies of begeleiding nodig? Of bent u zwanger en wilt u weten welke zaken u moet regelen? Of misschien gaat u al bijna bevallen? Wij zetten de belangrijkste zaken voor u op een rij.

Zwangere vrouw met haar handen op haar buik

Fysiotherapie SamenDelen

Kiest u samen met uw partner voor de dezelfde aanvullende verzekering MeerZeker of ZonderZorgen en is uw partner meeverzekerd? Dan kunt u fysiobehandelingen delen.

Een vrouw die in sportkleding oefeningen op de mat doet

Zorgverzekering wijzigen

Wijzigen uw gegevens? Dan regelt u dit eenvoudig online via MijnZorggebruik. Wilt u de verzekering wijzigen? Ook dit regelt u online. U doet dit via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.

Een man zit op zijn mobiel te kijken