‘Opgehelderd’ de podcast: Hoe werkt netwerken?

Als je start met ondernemen begrijp je al snel dat het opbouwen en onderhouden van relaties heel belangrijk is. Netwerken dus. Rik Timmer zag zijn startende onderneming hard groeien door te netwerken. In deze aflevering van de podcast-serie Opgehelderd deelt Rik zijn ervaringen.

Rik begon zijn carrière op zijn 17e in een restaurant waar hij naast serveren ook de wijnen importeerde. Gasten wilden weten waar de wijnen vandaan kwamen en door deze belangstelling ontstond bij Rik het idee om wijnproeverijen te organiseren. Inmiddels is hij oprichter en eigenaar van Vinidirisa. 

De groei van naamsbekendheid.

Rik besteed veel tijd en energie aan netwerken, waarmee hij de nodige naamsbekendheid kreeg en zijn bedrijf een mooie groei heeft doorgemaakt. En dat ondanks de corona periode. Daar willen onze hosts Kris en Jasper natuurlijk alles over horen!

De podcast serie 'Opgehelderd' is een productie van Interpolis en wordt gepresenteerd door Kris Pouw en Jasper Fraikin. Zij zijn zelf ondernemer en praten met starters over de leuke én uitdagende kanten van het runnen van een eigen bedrijf.

Je bedrijf beschermen.

Net je bedrijf gestart of onderneem je al wat langer? Als ondernemer wil je er alles aan doen om een goed lopend bedrijf op te bouwen én te behouden. Lees meer over wat je kunt doen om jouw bedrijf te beschermen.