‘Opgehelderd’ de podcast: Parttime ondernemen naast je baan.

Droom je van een eigen kledinglijn of wil je jouw foto's verkopen, maar heb je ook een vaste baan die je niet wilt opgeven? Je bent niet alleen, want parttime ondernemen komt steeds vaker voor. In deze aflevering van de podcast-serie 'Opgehelderd' deelt ondernemer Sanne Cornelissen haar ervaringen.

Je eigen onderneming, maar ook werken in loondienst.

Sanne is opgeleid als gedragswetenschapper en werkt 3 dagen per week in loondienst als General Manager bij Skybox. Daarnaast runt ze haar eigen onderneming First Adventures, een kinderkleding lijn en is ze oprichter van The Shortcut. Hoe houdt Sanne al die ballen hoog? En hoe heeft ze het geregeld met haar werkgever? Ze vertelt er enthousiast over in een openhartig gesprek met onze hosts Kris Pouw en Jasper Fraikin.

De podcast serie 'Opgehelderd' is een productie van Interpolis en wordt gepresenteerd door Kris en Jasper. Zij zijn zelf ondernemer en praten met starters over de leuke én uitdagende kanten van het runnen van een eigen bedrijf.

Je bedrijf beschermen.

Net je bedrijf gestart of onderneem je al wat langer? Als ondernemer wil je er alles aan doen om een goed lopend bedrijf op te bouwen én te behouden. Lees meer over wat je kunt doen om jouw bedrijf te beschermen