Interpolis is al jaren actief in de wereld fysiotherapeuten. Wij beoordelen arbeidsongeschiktheid daarom zuiver, op basis van uw uit te voeren werk als fysiotherapeut. KNGF koos ons niet voor niets als partner. 

Goed verzekerd bij arbeidsongeschiktheid

Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor fysiotherapeuten verzekert u niet alleen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Wij helpen u ook om gezond te blijven ondernemen.
Voordelen

Voorwaarden en brochures

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.

Ook interessant voor u?

Meer informatie over arbeidsongeschiktheid

Interpolis biedt, in combinatie met de verzekering Interpolis InkomensZekerPlan, een aantal preventiediensten aan om u te helpen met een gezonde levensstijl.

Vrouw in sportkleren strekt haar been op de grond in het bos. Met behulp van de preventiediensten van Interpolis kunt u arbeidsongeschiktheid voorkomen.

Inzicht in oorzaken en oplossingen

Lees alles over de oorzaken van arbeidsongeschiktheid en over wat u allemaal kunt doen om dit te voorkomen.

Drie mensen bij een wand met gekleurde post-its

Klanten aan het woord

Met een AOV vangt u inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid op. U ontvangt dan een maandelijkse uitkering. En Interpolis gaat nog een stapje verder. Collega ondernemers vertellen u over de periode dat zij arbeidsongeschikt waren