Leven

  Mijn levensverzekering aanpassen of stoppen

  Op deze pagina leest u hoe u uw levensverzekering kunt aanpassen of stoppen.

  Hoe kan ik mijn Direct Ingaande Lijfrente aanpassen of stoppen?

  Een verandering geeft u door aan Rabobank
  Veranderen uw eigen gegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan Rabobank. De mogelijkheden voor het wijzigen van de verzekering zijn beperkt door de fiscale wet- en regelgeving.


  Stoppen met de verzekering?
  U kunt de Direct Ingaande Lijfrenteverzekering niet stoppen.

  Hoe kan ik mijn KoopSommenVerzekering aanpassen of stoppen?

  Een verandering geeft u door aan Rabobank
  Wilt u de verzekering veranderen? Of veranderen uw eigen gegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan Rabobank. Bij een verhoging van het risico moet een nieuwe medische vragenlijst ingevuld worden. Het kan zijn dat de wijzigingen die u wilt, beperkt worden door de fiscale wet- en regelgeving.


  Stoppen met de verzekering?

  Geef dit door aan Rabobank.
  U kunt de verzekering op ieder moment stoppen. Wij keren dan de opgebouwde waarde uit. Bij de beleggingsvariant is dat gratis. Bij de garantievariant kost dat € 150,-. Het kan zijn dat u belasting moet betalen over de uitkering. Vraag daarom advies van Rabobank voordat u de verzekering stopt.

  Hoe kan ik mijn Overlijdensrisicoverzekering aanpassen of stoppen?

  Een verandering geeft u door aan de Rabobank.
  Wilt u de verzekering veranderen? Of veranderen uw eigen gegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan uw Rabobank. Bij een verhoging van het risico moet een nieuwe medische vragenlijst ingevuld worden.


  Stoppen met de verzekering?
  Geef dit door aan de Rabobank. U kunt de verzekering op iedere dag van de maand stoppen. Als u voor de rest van de maand al heeft betaald, krijgt u premie terug.

  Meer over levensverzekeringen