Onze visie

Interpolis is ontstaan vanuit het idee dat je sterker staat als je krachten bundelt en open kaart speelt. Alleen dan kun je zelfstandig beslissen over risico’s. Vertrouwen en gelijkwaardig­heid zijn nog steeds de basis voor onze manier van werken. Wij vinden het belangrijk dat klanten altijd exact weten waar ze aan toe zijn. Vooraf en niet achteraf. Verzekeren, werknemersinzetbaar­heid en toekomstvoorzieningen zijn in onze ogen onnodig ingewikkeld gemaakt. Wij willen bewijzen dat het ook anders kan door duidelijk te zijn en inzicht te geven.


Alle producten van Interpolis hebben één ding gemeen: ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. De polissen zijn overzichtelijk - zonder hiaten of overlappingen - en de voorwaarden duidelijk. Zonder kleine lettertjes. Wij bieden heldere oplossingen waar mensen echt iets aan hebben. Wij zijn snel en praktisch en gaan er vanuit dat verzekeren verder gaat dan het vergoeden van schades. Wij willen mensen het heft in eigen handen geven. Door inzicht in risico’s te geven en te laten zien hoe met preventie de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. En natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om bepaalde risico’s zelf te dragen. Door er voor te sparen bijvoorbeeld. Voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. En als er dan wat gebeurt, dan staan we er voor onze klanten op de momenten die ertoe doen. Want wij doen wat we beloven. Daar kunt u ons op aanspreken.


Glashelder is meer dan een belofte: het is een houding waarin Interpolis zich wil ondersc­heiden. Klanten weten direct waar ze aan toe zijn, wat ze kunnen doen om schade te voorkomen of te beperken, verzekeringen zijn duidelijk en transparant, beloftes worden nagekomen en problemen concreet opgelost. Interpolis helpt als het er op aankomt.