Fietsverzekering diefstal

Verzekerd voor diefstal van jouw fiets.

Mijn fiets is gestolen, wat nu?

Het is vervelend als je fiets wordt gestolen. Waarschijnlijk moet je snel op zoek naar een nieuwe fiets, zeker als je deze dagelijks gebruikt. Het vervangen van de gestolen fiets brengt bovendien kosten met zich mee. Helaas is diefstal niet altijd te voorkomen. Met de Interpolis Fietsverzekering ben je verzekerd voor diefstal van jouw fiets.

Fiets verzekeren voor diefstal

Als je de Interpolis Fietsverzekering afsluit, dan ben je goed verzekerd voor diefstal van (onderdelen van) jouw fiets. Accessoires, zoals een fietsstoeltje, fietstassen of extra verlichting, zijn standaard verzekerd. Ook schade aan je fiets is verzekerd. Bijvoorbeeld schade die ontstaat door een aanrijding of doordat je fiets omvalt of van de weg raakt.

Fiets op slot zetten

Als je een goed slot op je fiets zet, verkleint dat de kans op diefstal. Helaas is diefstal niet altijd te voorkomen. Diefstal van jouw fiets is alleen verzekerd als je fiets op slot stond met een ART-slot met 2 sterren. Een ART-slot met 2 sterren is een goedgekeurd slot voor fietsen. Op stichtingart.nl vind je welke sloten hieraan voldoen.

Verzekeringsvoorwaarden

Wordt jouw fiets gestolen? Dan krijg je de aanschafwaarde terug. Je toont de aanschafwaarde aan met een aankoopnota of bankafschrift. Kun je dat niet? Dan krijg je de dagwaarde. Heb je de fiets langer dan 3 jaar, dan wordt de dagwaarde vergoed. Je betaalt geen eigen risico als jouw fiets wordt gestolen. Wil je precies weten wat je verzekert, lees dan de voorwaarden van de Interpolis Fietsverzekering.

Fietsverzekering afsluiten

Wil je goed verzekerd zijn voor diefstal van jouw fiets? Kies dan voor de Interpolis Fietsverzekering. Op rabobank.nl je bereken eenvoudig online je premie en sluit je in een paar klikken je verzekering af.