inline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/play-largeinline/pointer-moreinline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubeGezondheidsverklaring

Meteen weten of u medisch geaccepteerd bent voor de pensioen- of levensverzekering waarop u verzekerde bent? Vul online uw gezondheidsverklaring in.

 

Vul hier uw gezondheidsverklaring in
Hieronder kunt u uw gezondheidsverklaring vullen. Dit kost ongeveer 10 minuten.

 

De gegevens die u nodig hebt om te starten, krijgt u van uw Rabobank of Interpolis. Meestal gebeurt dit via 2 sms’jes waarin de inloggegevens worden verstuurd.


U ziet meteen wat de uitslag is
Na het invullen ziet u direct of u geaccepteerd bent voor de verzekering. De verzekering kan dan starten. We informeren u ook als we meer gegevens nodig hebben. 

 

Soms is deze gezondheidsverklaring niet van toepassing
Deze gezondheidsverklaring gebruiken we alleen voor pensioen- en levensverzekeringen. Kreeg u voor een ander soort verzekering een papieren gezondheidsverklaring (zonder aanmeldgegevens)? Dan is deze online gezondheidsverklaring niet voor u van toepassing.


Wat u verder moet weten

Na het aanmelden, leggen we u uit hoe de online gezondheidsverklaring werkt. Ook lichten we toe hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Houd uw gegevens bij de hand
In de gezondheidsverklaring vragen we om medische gegevens. Zoals informatie of ziekten, aandoeningen, of over een eventuele behandeling. Als het nodig is vragen we ook naar de naam- en adresgegevens van uw (huis)arts. Zorg dat u al uw medische informatie bij de hand hebt voor u begint. U kunt de gezondheidsverklaring tussentijds niet opslaan!

 

Soms vragen we om een medische keuring of een medisch onderzoek
Bijvoorbeeld bij een groot verzekerd bedrag. Of als de gezondheidsverklaring ons nog niet genoeg informatie geeft om een beslissing te nemen. Wij informeren u hierover.

 

Het Verbond van Verzekeraars ontwikkelde 2 brochures met informatie over medische keuringen en onderzoeken.  U kunt hierin nalezen wat u kunt verwachten en wat uw rechten en plichten zijn.

Meer informatie over de medische beoordeling bij onze overlijdensrisicoverzekering
Wij kunnen ons voorstellen dat u meer wil weten over de medische beoordeling. Wij maakten hiervoor de brochure Medische beoordeling Interpolis Overlijdensrisicoverzekering. Hierin staat wat u te wachten te staat. En hoe wij uw gegevens beoordelen.

 

Bel gerust met onze Medische Dienst als u vragen hebt:
(013) 462 14 28
De medische dienst is op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 18.00 uur.

 

Vul het contactformulier in bij problemen met de gezondheidsverklaring
Neemt u contact met ons op als u tegen problemen aanloopt? U vult hiervoor het online formulier in.

 

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn
Wij horen graag van u als u ontevreden bent over de medische beoordeling. Of als u een klacht hebt. Wij willen u namelijk zo goed mogelijk helpen.

 

Stuur ons hiervoor een brief. Het adres is:
Interpolis Medische Dienst
DPL_MEDISCH ACCEPT
Antwoordnummer 396
5000 WB Tilburg