Sterretje in autoruit

Ruitschade, wat nu?

Een sterretje of barst in een autoruit gebeurt regelmatig. En is voor u erg vervelend. Wij hebben daarom een eenvoudige en snelle manier om uw ruit te repareren of te vervangen. Zodat u weer verder kunt.

Controleer uw dekking

Hebt u uw auto WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco verzekerd? Dan is een breuk, barst of sterretje in uw autoruit verzekerd.

U kunt in uw Mijn Interpolis account zien wat u verzekerd hebt. Log direct in.

Maak een afspraak voor reparatie

U mag rechtstreeks een afspraak maken met Autotaalglas, Glasgarage of KwikFit.

Geef uw kenteken aan hen door en zij zien of u verzekerd bent. U hoeft dus geen contact op te nemen met Interpolis.

U hoeft zelf niets meer te doen

Autotaalglas, Glasgarage of KwikFit repareert of vervangt uw ruit. Alle kosten regelt het bedrijf direct met Interpolis. U merkt hier niets van.


Koos u voor een eigen risico van € 150,- of € 300,-? Bij ruitreparatie geldt dit eigen risico niet. Bij ruitvervanging is het eigen risico maximaal € 150,-.

Ruitschade heeft geen gevolgen voor uw schadevrije jaren. Uw premie verandert niet door deze schade.

Onze klanten beoordelen ons met een

8,4

Gemiddeld uit 168.685 beoordelingen
Uitstekende afhandeling, vriendelijke communicatie, snelheid van communicatie. Absoluut een 9+ klantbeleving.
J.A. Van Der Heijden
Inderdaad glashelder en nette afhandeling van schade geen lange of moeilijke procedure. Ben ook erg tevreden over de digitale en telefonische afhandeling.
L.A. Damen - Amersfoort
Zijn alle ruiten van mijn auto verzekerd?
Voor-, zij- en achterruiten zijn verzekerd onder de definitie schade aan ruiten. Deze schade heeft geen gevolgen voor uw schadevrije jaren.

Andere ruiten zoals glazen daken zijn ook verzekerd, maar niet onder de definitie schade aan ruiten. Dit betekent dat schade aan uw glazen dak mogelijk gevolgen heeft voor uw schadevrije jaren.
Mag ik zelf een herstelbedrijf kiezen?

Wilt u geen afspraak maken bij Autotaalglas, Glasgarage of KwikFit? Dan mag u ook zelf een herstelbedrijf kiezen dat aangesloten is bij FOCWA of BOVAG.
Geef de gegevens van de rekening telefonisch aan ons door via 013 580 12 34. Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur (lokaal tarief).

 

Laat u de schade herstellen door een herstelbedrijf dat niet is aangesloten bij FOCWA of BOVAG? Dan vergoeden wij de schade niet.