inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Zijn mijn spullen ook in het buitenland verzekerd op de BuitenDeDeur verzekering ?

Nee. Uw spullen zijn op de BuitenDeDeur verzekering alleen in Nederland verzekerd. Of als u regelmatig de grens overgaat voor woon- werkverkeer. U bent niet verzekerd tijdens:
  • reizen in Nederland en in het buitenland met minimaal 1 overnachting (geboekte reizen en vaste standplaatsen);
  • de heenreis van de woning naar het buitenland en de terugreis vanuit het buitenland of de vakantiewoning in Nederland naar de woning.
Wilt u uw spullen wel verzekeren tijdens een (geboekte) reis? Dan kunt u hiervoor een Doorlopende Reisverzekering met de dekking 'Bagage' afsluiten.