inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Wat is de Zorgregelaar?

Hebt u langdurige thuiszorg nodig? Of gaat u naar een verpleeghuis of andere zorginstelling? Dat betekent veel geregel. Voor u en uw mantelzorgers. Als u gebruik moet maken van zorg of hulp uit AWBZ of WMO ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. U bent veel tijd kwijt met regelwerk en het is niet eenvoudig om er achter te komen waar u recht op heeft. De Zorgregelaar van Interpolis kan u hierbij helpen. De Zorgregelaar wijst u en uw mantelzorgers de weg bij het vinden van de juiste zorg uit de AWBZ en de WMO.

Voor wie is de Zorgregelaar?
Hebt u een basisverzekering van Interpolis ZorgActief®? Dan kan de Zorgregelaar bekijken welke mogelijkheden er binnen wet- en regelgeving zijn in uw persoonlijke situatie. U komt dan niet alleen in aanmerking voor de Zorgregelaar als u zelf zorg nodig hebt, maar ook als u mantelzorg verleent aan iemand anders en ondersteuning nodig heeft. Kijkt u voor meer informatie in het het vergoedingenoverzicht.

Wat doet de Zorgregelaar?
De Zorgregelaar wijst u de weg in het aanbod van zorg. Hij of zij is uw aanspreekpunt bij vragen over bijvoorbeeld thuiszorg, indicatiestelling, aanpassingen in de woning of persoonsgebonden budget. De Zorgregelaar brengt eerst uw zorgvraag in kaart. Vervolgens verwijst hij of zij u naar de juiste instanties. Hebt u meer hulp nodig bij het regelen van zorg? Dan bekijkt de Zorgregelaar samen met u hoe we verder kunnen ondersteunen.

Extra hulp organiseren voor u of iemand anders
Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het tuinieren of boodschappen doen? Of die u kan helpen bij de verzorging van uw dementerende vader of moeder? Dan kunt u terecht bij WeHelpen.nl. Een online platform dat vraag en aanbod van hulp bij elkaar brengt en organiseert. Een platform voor mantelzorgers, vrijwilligers en mensen die hulp nodig hebben.

De Zorgregelaar: iets voor u?
Bel voor meer informatie met de ZorgActief Lijn.