Tweede arts online

Voor vragen over jouw zorg.

Tweede arts online: stel vragen over je doktersbezoek online.

Soms vergeet je iets te vragen tijdens doktersbezoek. Of je hebt misschien behoefte aan de mening van een andere arts. Dat kan. Met Tweede arts online kun je vragen en twijfels over jouw medische klacht, diagnose of behandeling digitaal voorleggen aan een specialist.

Waarom Tweede arts online?

  • Krijg toelichting en advies van een medisch specialist over jouw klacht, diagnose of behandeling. Via beeldbellen of telefonisch.
  • Snel en makkelijk; onze ZorgCoach kan gelijk een afspraak voor je inplannen.
  • Je privacy is gegarandeerd.
  • Voor Tweede arts online krijg je een vergoeding uit de aanvullende verzekeringen van ZorgActief en ZorgCompact.
Vrouw zit op de bank achter haar laptop

Deskundig advies van een medisch specialist.

Tijdens een intake bespreek je jouw vraag. Zodat jij en de specialist goed voorbereid het gesprek in gaan. De medisch specialist geeft je persoonlijke uitleg en denkt met je mee vanuit een onafhankelijke positie. Zo ga je beter voorbereid naar de volgende afspraak met jouw eigen behandelend arts of huisarts. Je stelt jouw vragen via beeldbellen aan de medisch specialist. Zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft, gewoon vanuit huis.

Voor wie is Tweede arts online geschikt?

  • Je hebt een verwijzing naar een specialist, maar je bent nog niet in het ziekenhuis geweest.
  • Je hebt al een eerste diagnose gehad van een specialist, maar je wilt overleggen over de behandelopties.
  • Je hebt al een behandeling gehad, maar je hebt nog vragen of je wilt weten of het advies wel bij je past.
  • Je hebt klachten die onduidelijk of onbegrepen zijn. En je wilt samen met een specialist de mogelijkheden die er nog zijn bespreken.

Wil je meer weten over Tweede arts online?

Bel dan met de Interpolis ZorgCoach. Bereikbaar via 071 364 02 59, op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. De ZorgCoach checkt of jouw vraag geschikt is voor Tweede arts online. Zo ja, dan maken we gelijk een afspraak.

Logo Hikos

Onze partner voor Tweede arts online is Hikos. Hikos is een online medisch platform dat digitaal advies van een medisch specialist mogelijk maakt. Het helpt je beter te beslissen over medische keuzes, je voelt je zekerder en ervaart meer regie over jouw zorgproces.

Verzekerden van Interpolis waarderen de dienstverlening van Hikos met een 8.6.

Welbevinden

Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat je je fitter voelt en maakt het leven aangenamer. We helpen je graag met informatie, tips en meer op het gebied van welbevinden.
Vrouw zit op de bank met haar laptop op schoot

Burn-out voorkomen

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 4 millennials last heeft van burn-outklachten. Veel te veel, vinden wij. In 2018 startten wij een programma om burn-outklachten te verminderen.
Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.

Zorgkosten buitenland

Ga je naar het buitenland voor vakantie, stage of werk? Bekijk de vergoedingen die te maken hebben met vakantie of een langer verblijf in het buitenland.