Korting op de premie van uw verzekeringspakket

Tot 12% korting op uw schadeverzekeringen met de Interpolis Alles in één Polis®
Brengt u uw schadeverzekeringen onder in 1 verzekeringspakket? Dan kunt u pakketkorting krijgen. Interpolis heeft hiervoor de Alles in één Polis. U betaalt 1 premiebedrag voor alle verzekeringen samen. En sluit u verzekeringen af in meerdere rubrieken? Dan krijgt u automatisch pakketkorting op al die verzekeringen. We berekenen de pakketkorting per verzekering. De pakketkorting kan oplopen tot 12%. Het totaal aan pakketkorting op uw Alles in één Polis vindt u rechtsboven op de 1e pagina van uw verzekeringsbewijs.

In hoe meer rubrieken u verzekeringen afsluit, hoe hoger uw korting is

Binnen de Alles in één Polis bepaalt u zelf welke verzekeringen u wel en niet afsluit. Verzekeringen die logisch bij elkaar horen, vallen binnen een rubriek. In totaal zijn er 5 rubrieken: Verkeer, Wonen, Reizen, Mens & gezondheid en Recht, geld & inkomen. Het aantal rubrieken waarin u verzekeringen hebt, bepaalt de hoogte van de korting op uw verzekeringspakket.

De pakketkorting geldt voor het totaal van alle premies

We geven een voorbeeld. Stel dat u een Autoverzekering (rubriek Verkeer), een Doorlopende Reisverzekering (rubriek Reizen) en een Inboedelverzekering (rubriek Wonen) hebt. Dan ontvangt u 6% op uw totaalpremie, omdat u verzekeringen in 3 verschillende rubrieken hebt. Kiest u ervoor om ook een Aansprakelijkheidsverzekering (rubriek Mens & gezondheid) af te sluiten? Dan gaat u van 3 naar 4 rubrieken. De pakketkorting voor ál uw verzekeringen stijgt dan van 6% naar 9%. 

Sluit u verzekeringen af in verschillende rubrieken?

Dan krijgt u pakketkorting die kan oplopen tot 12%
Mens & gezondheid
Wonen
Reizen
Verkeer
Recht, geld & inkomen