Korting op de premie van uw verzekeringspakket

Tot 12% korting op uw schadeverzekeringen met de Interpolis Alles in één Polis®

Brengt u uw schadeverzekeringen onder in 1 verzekeringspakket? Dan kunt u pakketkorting krijgen. Interpolis heeft hiervoor de Alles in één Polis. U betaalt 1 premiebedrag voor alle verzekeringen samen. En sluit u verzekeringen af in meerdere rubrieken? Dan krijgt u pakketkorting op uw premie. Die korting kan oplopen tot 12% en verrekenen we meteen in de totaalpremie van uw verzekeringspakket.

In hoe meer rubrieken u verzekeringen afsluit, hoe hoger uw korting is

Binnen de Alles in één Polis bepaalt u zelf welke verzekeringen u wel en niet afsluit. Verzekeringen die logisch bij elkaar horen, vallen binnen een rubriek. In totaal zijn er 5 rubrieken: Verkeer, Wonen, Personen, Rechtsbijstand en Recreatie. Het aantal rubrieken waarin u verzekeringen hebt, bepaalt de hoogte van de korting op uw verzekeringspakket.

Zo werkt pakketkorting:

Vrouw zit met jongen en meisje aan tafel en eet een broodje. Met de Alles in één Polis® van Interpolis hebt u een verzekeringspakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen. Met de verzekeringen van de Alles in één Polis® bent u nooit dubbel verzekerd voor hetzelfde risico.
Aantal rubrieken en bijbehorende korting
1
rubriek
2
rubrieken
3
rubrieken
4
rubrieken
5
rubrieken
0%
korting
3%
korting
6%
korting
9%
korting
12%
korting

De pakketkorting geldt voor het totaal van alle premies

We geven een voorbeeld. Stel dat u een Autoverzekering (rubriek Verkeer), een Doorlopende Reisverzekering (rubriek Recreatie) en een Inboedelverzekering (rubriek Wonen) hebt. Dan ontvangt u 6% op uw totaalpremie, omdat u verzekeringen in 3 verschillende rubrieken hebt. Kiest u ervoor om ook een Aansprakelijkheidsverzekering (rubriek Personen) af te sluiten? Dan gaat u van 3 naar 4 rubrieken. De pakketkorting voor ál uw verzekeringen stijgt dan van 6% naar 9%.