Korting op de premie van jouw verzekeringspakket

Tot 12% korting op jouw schadeverzekeringen met de Interpolis Alles in één Polis®
Breng je jouw schadeverzekeringen onder in 1 verzekeringspakket? Dan kun je pakketkorting krijgen. Interpolis heeft hiervoor de Alles in één Polis. Je betaalt 1 premiebedrag voor alle verzekeringen samen. En sluit je verzekeringen af in meerdere rubrieken? Dan krijg je automatisch pakketkorting op al die verzekeringen. We berekenen de pakketkorting per verzekering. De pakketkorting kan oplopen tot 12%. Het totaal aan pakketkorting op jouw Alles in één Polis vind je rechtsboven op de 1e pagina van je polisblad.

In hoe meer rubrieken je verzekeringen afsluit, hoe hoger je korting is

Binnen de Alles in één Polis bepaal je zelf welke verzekeringen je wel en niet afsluit. Verzekeringen die logisch bij elkaar horen, vallen binnen een rubriek. In totaal zijn er 5 rubrieken: Verkeer, Wonen, Reizen, Mens & gezondheid en Recht, geld & inkomen. Het aantal rubrieken waarin je verzekeringen hebt, bepaalt de hoogte van de korting op jouw verzekeringspakket.

De pakketkorting geldt voor het totaal van alle premies

We geven een voorbeeld. Stel dat je een Autoverzekering (rubriek Verkeer), een Doorlopende Reisverzekering (rubriek Reizen) en een Inboedelverzekering (rubriek Wonen) hebt. Dan ontvang je 6% op je totaalpremie, omdat je verzekeringen in 3 verschillende rubrieken hebt. Kies je ervoor om ook een Aansprakelijkheidsverzekering (rubriek Mens & gezondheid) af te sluiten? Dan ga je van 3 naar 4 rubrieken. De pakketkorting voor ál jouw verzekeringen stijgt dan van 6% naar 9%. 

Mens & gezondheid

Wonen

Reizen

Verkeer

Recht, geld & inkomen

Je ontvangt 0% pakketkorting
Benieuwd naar jouw pakketkorting?
Je berekent de premie van jouw verzekeringspakket eenvoudig op rabobank.nl