inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Autoverzekering opzeggen of overstappen

Hoe kunt u opzeggen of overstappen?

  Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

  Wijzig uw keuze.
  (venster sluiten)
  Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

  Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
  Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

   De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

  De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

  Opzeggen of overstappen

  Wilt u uw autoverzekering opzeggen omdat u bijvoorbeeld uw auto hebt verkocht? Of wilt u overstappen naar een nieuwe verzekeraar vanwege bijvoorbeeld een lagere premie? Dan is het belangrijk om te weten hoe en wanneer u uw autoverzekering kunt opzeggen en wat de opzegtermijn is. 

  Uw verzekeringen van Interpolis opzeggen

  Gaat u een autoverzekering afsluiten bij een andere verzekeraar? Zorg dan dat de verzekering in gaat op de dag dat de oude verzekering stopt. U bent namelijk verplicht om minimaal een autoverzekering WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) voor uw auto te hebben.


  Uw autoverzekering of aanvullende dekking kunt u dagelijks opzeggen. Interpolis heeft geen opzegtermijn. 


  U kunt uw Interpolis Autoverzekering opzeggen via uw Rabobank.

  Overstappen naar Interpolis

  Wilt u overstappen naar een Interpolis Autoverzekering? Bekijk dan bij uw huidige verzekeraar hoe u moet opzeggen en wat uw opzegtermijn is.


  Wij helpen u om uw bestaande verzekeringen bij uw huidige verzekeraar kosteloos op te zeggen. Zorg er wel voor dat uw nieuwe Interpolis Autoverzekering ingaat op de dag dat uw oude verzekering stopt.