Schadevrije jaren

U bouwt automatisch schadevrije jaren op als u geen schade maakt.

  Welke schades hebben gevolgen voor uw korting?

  Er zijn schades die geen gevolgen hebben voor uw no-claimkorting en plaats op de bonus-malusladder.

   

  Schades zonder gevolg

  Schade aan uw eigen auto door:

   

  Schades met gevolg

  • schade aan anderen door uw auto
  • schade aan uw eigen auto door botsingen, slippartijen en vandalisme

  Schadevrije jaren bouwt u per auto op. Ze staan altijd op naam van de verzekeringnemer. Als u een jaar lang geen schade meldt, dan komt er elk verzekeringsjaar 1 schadevrij jaar bij. U komt dan hoger op de bonus-malusladder te staan.

  Bekijk de volledige bonus-malusladder op rabobank.nl
  .


  Bescherm uw korting

  Met de Interpolis No-Claim Garantie® mag u 1 schade met bonus-malusgevolgen per verzekeringsjaar melden. Uw premie stijgt dan niet. Deze aanvullende dekking krijgt u gratis vanaf trede 19 en hoger.

  Hoeveel schadevrije jaren hebt u?

  Wilt u weten hoeveel schadevrije jaren u hebt? Dat vindt u op uw verzekeringsbewijs. Ook ziet u op welke bonus-malustrede u staat en wat uw no-claimkorting is.


  Kunt u de informatie niet vinden? Bel dan de Roydata helpdesk: 088 778 11 22.

  Roydata

  De schadevrije jaren van de autoverzekering registeren wij in de landelijke database Roydata. Hieruit halen verzekeraars bij het afsluiten van een nieuwe verzekering, de schadevrije jaren van een klant op.

  Korting bij een 2e auto

  U kunt uw 2auto op dezelfde Alles in één Polis zetten als uw 1e auto. Daar krijgt u dan dezelfde no-claimkorting op. Bij een negatief aantal schadevrije jaren geldt deze regel niet.

  Excellente schadeservice

  Schade maken is altijd vervelend. Met 1 telefoontje zorgt Interpolis dat uw schade wordt afgehandeld. Kies voor 1 van de 350 garages waarmee wij samenwerken en u hoeft niks voor te schieten. Wel zo prettig.