Wit strand met strandstoelen en parasol voor een azuurblauwe zee. Met de Kortlopende Reisverzekering van Interpolis kunt u zich verzekeren op reis. Dit kan voor een specieke vakantie.

Kortlopende reisverzekering

Speciaal voor 1 vakantie. Ook last minutes 

  • betaal alleen voor de dagen dat u op vakantie bent
  • sluit af voor u en uw reisgenoten
  • tot vlak voor vertrek online afsluiten
Let op! Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten?

De uitbraak van het coronavirus is een wereldwijd probleem geworden. Hiermee is het coronavirus geen onverwachte gebeurtenis meer. Voor verzekeringsaanvragen na 25 maart 2020 is er geen dekking voor annulering op grond van het coronavirus. Bekijk de veelgestelde vragen over wat wel en niet verzekerd is

Schade of kosten melden

Geef uw schade of kosten telefonisch aan ons door. Klanten waarderen onze schadeafhandeling gemiddeld met een 7,5.

Verzeker wat u nodig hebt

Betaal alleen voor de dagen dat u op vakantie bent.

Online afsluiten

Tot 5 minuten voor vertrek af te sluiten én u bent direct verzekerd.

Wat is een kortlopende reisverzekering?

Met een kortlopende reisverzekering bent u voor één vakantie verzekerd voor onverwachte kosten tijdens uw reis. Bijvoorbeeld door diefstal van je bagage of een ongeval. U kunt de kortlopende reisverzekering afsluiten tot vijf minuten voor vertrek. U kiest zelf eventueel voor aanvullende dekkingen. Zo verzekert u alleen wat ertoe doet. Gaat u vaker in het jaar een weekendje weg of op vakantie? Dan ben u met een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger uit.
Wél verzekerd
Niet verzekerd
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in 1 handig overzicht in het informatiedocument van de Kortlopende Reisverzekering. Informatiedocument

Ook interessant voor u?

Reisverzekering kiezen?

Als u op reis gaat, dan wilt u daar onbezorgd van genieten. Een reisverzekering die bij past bij uw situatie, helpt daarbij. Bepaal daarom op tijd of een kortlopende of een doorlopende reisverzekering het meest geschikt voor u is.

Gezin met moeder, vader en jongetje maken een selfie op vakantie.

Studentenkorting

De studententijd is een geschikt moment voor het maken van een verre reis. Voltijdstudenten van 27 jaar of jonger ontvangen 25% korting op de premie van de Interpolis Doorlopende Reisverzekering.

Twee studenten lopen door de bergen met backpack.

Schade melden op reis

Als u tijdens uw reis te maken krijgt met schade, is dat vervelend. Bijvoorbeeld een gestolen koffer of verloren bagage. Krijgt u hiermee te maken, dan wilt u weten wat u moet doen.

Koffers liggen op bagageband.