Winterstop motorverzekering:

Veilig de winter door met een winterstop voor jouw motor.

Gebruik je jouw motor niet in de winter? 

Mist, gladheid of regen zorgen voor gevaarlijke omstandigheden op de weg. Ook is kou in de winter een belangrijke reden waarom veel motorrijders de motor laten staan. Als je jouw motor in de winter niet gebruikt is de kans op schade kleiner en kun je kiezen voor winterstopkorting. 

Winterstopkorting motorverzekering.

Rijd je in de winter niet op je motor en heb je een Motorverzekering WA + Volledig Casco? Dan kun je kiezen voor korting op de Interpolis Motorverzekering. Met deze winterstopkorting krijg je korting op de jaarpremie van de Volledig Cascodekking en de No-Claim Garantie. In de periode van 1 december tot 1 maart ben je niet verzekerd voor schade aan je eigen motor door aanrijding of een botsing en schade doordat je met je motor van de weg raakt of in het water komt. Wel is schade die ontstaat in de stalling, door bijvoorbeeld omvallen van je motor verzekerd.

Bekijk de Interpolis Motorverzekering.

Jouw motor winterklaar.

Met een paar voorzorgsmaatregelen kun je na de winter weer veilig op pad met je motor. Verklein de kans op schade met de volgende tips: 
  • Maak je motor goed schoon. Vet daarna de ijzeren delen in met bijvoorbeeld siliconenspray. Dit zorgt ervoor dat je motor minder snel gaat roesten. 
  • Door condensvorming kan de tank gaan roesten. Zorg daarom voor een volle tank als je jouw motor langere tijd niet gebruikt. 
  • Vul je koelvloeistof bij en ververs de olie. 
  • Sluit de accu aan op een acculader. Staat je motor buiten? Haal dan de accu uit de acculader. 
  • Zorg voor een goed slot. Met een beperkt- of volledig cascodekking is je motor verzekerd tegen diefstal.

Kies je voor winterstopkorting?

Heb je een Motorverzekering WA + Volledig Casco en wil je winterstopkorting? Wijzig dan je Interpolis Motorverzekering op rabobank.nl. Heb je nog geen Interpolis Motorverzekering, bereken dan eenvoudig je premie op rabobank.nl.   

Schade melden?

Heb je schade aan je motor of heb je schade veroorzaakt met jouw motor aan iemand anders? Meld je schade telefonisch of online. Wij maken het geld binnen 48 uur over of zorgen voor iemand die de schade herstelt. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.