Oldtimerverzekering WA

Verzekerd voor materiële- en letselschade aan anderen.
Als u met uw oldtimer rijdt kan er van alles gebeuren. U raakt tijdens het inparkeren de auto van de buurman of u rijdt per ongeluk een overstekende fietser aan. Met een Interpolis Oldtimerverzekering WA bent u verzekerd voor materiële schade of letselschade die u veroorzaakt bij anderen. Wij regelen de vergoeding met de tegenpartij.

Wat is verzekerd?

Een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is verplicht voor ieder motorvoertuig. Zonder deze verzekering mag u niet rijden met uw oldtimer. U bent dan verzekerd voor materiële- en letselschade aan anderen. Schade aan uw eigen voertuig is alleen verzekerd met de uitgebreide Interpolis Oldtimerverzekering WA + Beperkt Casco of Volledig Casco

Lees hier meer over de Interpolis Oldtimerverzekering

Interpolis Oldtimerverzekering

U kunt een Interpolis Oldtimerverzekering afsluiten als uw klassieker aan de volgende eisen voldoet:  

  • de oldtimer is minimaal 25 jaar oud
  • het gewicht is maximaal 3.500 kilo
  • u rijdt maximaal 7.500 kilometers per jaar
Voldoet uw voertuig niet aan deze eisen? Dan kunt u een gewone auto-, motor of scooterverzekering afsluiten. U kunt deze verzekering altijd nog omzetten naar een oldtimerverzekering.

Aanvullende dekking

Kies uit aanvullende dekkingen. Zo hebt u een verzekering die bij u past. 
 
Inzittendenverzekering (auto)
De schadeverzekering inzittenden keert aan de bestuurder en de passagiers de daadwerkelijke schade uit na een ongeval met de verzekerde auto. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakte.

Opzittendenverzekering (motor)
De Opzittendenverzekering keert aan de bestuurder en de passagiers de daadwerkelijke schade uit na een ongeval met de verzekerde auto. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakte.

Pechhulp
Pechhulp helpt u weer op weg bij pech in Nederland of bij pech of een ongeval in Europa. U kunt kiezen uit Nederland- of buitenlanddekking.
 
Rechtsbijstand Verkeer
Rechtsbijstand Verkeer biedt rechtshulp bij het verhalen van uw schade.

Interpolis Oldtimerverzekering afsluiten

Blijf lang genieten van uw oldtimer. Verzeker uw klassieke automotor, bromfiets of camper met de Interpolis Oldtimerverzekering. U sluit onze verzekering af via de Rabobank. 

Schade melden

Schade maken is altijd vervelend. Met 1 telefoontje zorgt Interpolis dat uw schade wordt afgehandeld. Kies voor 1 van de 350 garages waarmee wij samenwerken en u hoeft niks voor te schieten. Wel zo prettig.

Bel bij spoedgevallen met de Interpolis Alarmcentrale. Meld in andere gevallen uw schade 24/7 online of telefonisch. Wij kunnen u dan snel helpen.