Oldtimerverzekering WA

Verzekerd voor materiële- en letselschade aan anderen.
Als je met je oldtimer rijdt kan er van alles gebeuren. Je raakt tijdens het inparkeren de auto van de buurman of je rijdt per ongeluk een overstekende fietser aan. Met een Interpolis Oldtimerverzekering WA ben je verzekerd voor materiële schade of letselschade die je veroorzaakt bij anderen. Wij regelen de vergoeding met de tegenpartij.

Wat is verzekerd?

Een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is verplicht voor ieder motorvoertuig. Zonder deze verzekering mag je niet rijden met je oldtimer. Je bent dan verzekerd voor materiële- en letselschade aan anderen. Schade aan je eigen voertuig is alleen verzekerd met de uitgebreide Interpolis Oldtimerverzekering WA + Beperkt Casco of Volledig Casco

Lees hier meer over de Interpolis Oldtimerverzekering

Interpolis Oldtimerverzekering.

Je kunt een Interpolis Oldtimerverzekering afsluiten als je klassieker aan de volgende eisen voldoet:  

  • de oldtimer is minimaal 25 jaar oud
  • het gewicht is maximaal 3.500 kilo
  • je rijdt maximaal 7.500 kilometers per jaar
Voldoet je voertuig niet aan deze eisen? Dan kun je een gewone auto-, motor of scooterverzekering afsluiten. Je kunt deze verzekering altijd nog omzetten naar een oldtimerverzekering.

Aanvullende dekking.

Kies uit aanvullende dekkingen. Zo heb je een verzekering die bij je past. 
 
Inzittendenverzekering (auto)
De schadeverzekering inzittenden keert aan de bestuurder en de passagiers de daadwerkelijke schade uit na een ongeval met de verzekerde auto. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakte.

Opzittendenverzekering (motor)
De Opzittendenverzekering keert aan de bestuurder en de passagiers de daadwerkelijke schade uit na een ongeval met de verzekerde auto. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakte.

Pechhulp
Pechhulp helpt je weer op weg bij pech in Nederland of bij pech of een ongeval in Europa. Je kunt kiezen uit Nederland- of buitenlanddekking.
 
Rechtsbijstand Verkeer
Rechtsbijstand Verkeer biedt rechtshulp bij het verhalen van jouw schade.

Interpolis Oldtimerverzekering afsluiten?

Blijf lang genieten van je oldtimer. Verzeker je klassieke automotor of bromfiets met de Interpolis Oldtimerverzekering. Je sluit onze verzekering af via de Rabobank.

Schade melden?

Schade maken is altijd vervelend. Met 1 telefoontje zorgt Interpolis dat je schade wordt afgehandeld. Kies voor 1 van de 350 garages waarmee wij samenwerken en je hoeft niks voor te schieten. Wel zo prettig.
 
Bel bij spoedgevallen met de Interpolis Alarmcentrale. Meld in andere gevallen je schade 24/7 online of telefonisch. Wij kunnen je dan snel helpen.