Schadevergoeding na een aanrijding

Met de Interpolis Ongevallenverzekering een financiële buffer na een ongeval.

Overal ter wereld verzekerd bij een ongeval

Een aanrijding is helaas zo gebeurd. Vaak met schade aan de auto’s tot gevolg. Maar je kunt ook zelf letsel oplopen of in het ergste geval zelfs overlijden na een ongeval. Met je autoverzekering ben je niet verzekerd voor jouw eigen letselschade na een aanrijding die je zelf hebt veroorzaakt. Maar hoe krijg je dan wel een vergoeding bij letselschade na een aanrijding?

Schadevergoeding na aanrijding

Bij je Interpolis Autoverzekering kun je aanvullend een Inzittendenverzekering afsluiten. Deze verzekering vergoedt de daadwerkelijke schade na een ongeval, zoals letsel bij inzittenden of schade aan bagage. Ook overlijden van passagiers is verzekerd. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakte.


Met de Interpolis Ongevallenverzekering ben je verzekerd als je door een ongeluk blijvend invalide raakt. Jij of jouw familie ontvangt een eenmalige vergoeding van ons. Hoeveel je precies krijgt hangt af van de situatie en de schade.


Bekijk de Interpolis Ongevallenverzekering

Kies uit 4 bedragen voor jouw verzekering

Je kiest voor de ongevallenverzekering uit 4 verzekerde bedragen: 
  • € 25.000,-
  • € 50.000,-
  • € 75.000,-
  • € 100.000,-
Je mag zelf weten wat je doet met het geldbedrag. Je kunt bijvoorbeeld je huis aanpassen of het geld gebruiken voor andere kosten als dat nodig is. Bekijk ook de voorwaarden van de Interpolis Ongevallenverzekering.

De Interpolis Ongevallenverzekering

  • Je bent overal ter wereld en op elk moment verzekerd.
  • Dagelijks opzegbaar of te wijzigen.
  • Gevaarlijke sporten zijn ook verzekerd.

Interpolis Ongevallenverzekering afsluiten

Zorg voor een financieel vangnet bij blijvende invaliditeit na een ongeval. Sluit de Interpolis Ongevallenverzekering af via Rabobank.

Schade melden

Aangereden of een ander ongeluk gehad? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Online en telefonisch.