Wat is een ongevallenverzekering?

Een ongeval is helaas niet altijd te voorkomen. Met een ongevallenverzekering ontvangt u (eenmalig) een bedrag als u door een ongeval blijvend invalide raakt. Dit geld mag u vrij besteden. De hoogte van de uitkering hangt af van het bedrag dat u hebt verzekerd en van de mate van invaliditeit. Daarnaast bent u verzekerd voor medische kosten en tandartskosten die u maakt door een ongeval.

Wat verzekert u met de ongevallenverzekering?

Met de Ongevallenverzekeringen verzekert u een bedrag dat u ontvangt als u door een ongeval blijvend invalide raakt. Het geld mag u vrij besteden. Bijvoorbeeld voor het aanpassen van uw woning of auto. Of om uw inkomen tijdelijk aan te vullen. U verzekert ook uw partner of kind(eren).
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Sluit u verzekeringen af in verschillende rubrieken op de Alles in één Polis?

Dan krijgt u pakketkorting die kan oplopen tot 12%
Personen
Wonen
Recreatie
Verkeer
Rechtsbijstand

Ook interessant voor u?

Schadevergoeding na aanrijding

Helaas is een aanrijding niet altijd te voorkomen. Eigen letselschade na een aanrijding die u veroorzaakt, is niet verzekerd met uw autoverzekering. Lees meer over de mogelijkheden.

Twee auto's die op elkaar zijn gebotst.

Wat kan ik doen bij een ongeluk?

Een ongeluk zit, zeker in het verkeer, in een klein hoekje. Het is vervelend als u met een verkeersongeluk te maken krijgt. U wilt dan graag weten of de schade verzekerd is en wat u kunt doen.

Iemand die met een smartphone een foto maakt van autoschade