Juridische hulp bij conflicten

Met deze dekking bent u verzekerd van juridische hulp bij conflicten over belastingen, toeslagen, beleggingen, vermogensbeheer en een 2e (vakantie)woning in Europa.

SAR staat u bij

Wilt u advies over een conflict of heeft u een hulpvraag? Ruim 700 juristen en deskundigen van de Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) staan voor u klaar.

In beroep gaan

Heeft u een conflict over uw inkomstenbelasting of zorgtoeslag? Wij helpen u bij conflicten met uw gemeente, de Belastingdienst of andere overheidsinstanties.

Wat verzekert u met de aanvullende dekking Fiscaal & Vermogen?

De dekking Fiscaal & Vermogen sluit u aanvullend af op de Interpolis Rechtsbijstandverzekering. Wat verzekert u met deze aanvullende dekking?
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Ook te verzekeren

Verzeker alleen wat u nodig heeft. Naast de Rechtsbijstandverzekering Basis kiest u minimaal 1 andere dekking. Deze kunt u het hele jaar door 'aan' en 'uit' zetten. Let hierbij wel op de wachttijd die voor sommige dekkingen geldt.
Consument & Wonen
Verzekerd bij conflicten als consument
Met de dekking Consument & Wonen bent u verzekerd van juridische hulp bij conflicten die u als consument kunt krijgen. Bij het kopen van een product bijvoorbeeld. Of bij conflicten die ontstaan met uw huur- of koopwoning, met vergunningen of met uw buren.
Werk & Inkomen
Hulp bij conflicten over werk en inkomen
Met de dekking Werk & Inkomen bent u verzekerd van juridische hulp bij conflicten die gaan over uw werk en inkomen. Bijvoorbeeld bij onenigheid over uw werk, uitkering, pensioen of studiefinanciering.
Verkeer
Verzekerd bij conflicten over verkeer
Met de dekking Verkeer bent u verzekerd voor rechtsbijstand als u een conflict krijgt over een ongeval in het verkeer. Bijvoorbeeld als u wilt dat iemand anders uw schade betaalt.

Voorwaarden en informatiedocument

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.