Letselschade en immateriële schade

Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering met de dekking Verkeer bent u verzekerd voor conflicten over letselschade en smartengeld.

SAR staat u bij

Wilt u advies over een conflict of heeft u een hulpvraag? Ruim 700 juristen en deskundigen van de Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) staan voor u klaar.

Wereldwijde dekking

Met deze dekking bent u wereldwijd verzekerd voor conflicten over ongevallen waarbij u als bestuurder, fietser, voetganger, schipper, piloot of passagier betrokken bent.

Wat is wel en niet verzekerd?

De dekking Verkeer sluit u aanvullend af op de Interpolis Rechtsbijstandverzekering. Wat verzekert u met deze aanvullende dekking? 
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Ook te verzekeren

Verzeker alleen wat u nodig heeft. Naast de Rechtsbijstandverzekering Basis kiest u minimaal 1 andere dekking. Deze kunt u het hele jaar door 'aan' en 'uit' zetten. Let hierbij wel op de wachttijd die voor sommige dekkingen geldt.
Consument & Wonen
Verzekerd bij conflicten als consument
Met de dekking Consument & Wonen bent u verzekerd van juridische hulp bij conflicten die u als consument kunt krijgen. Bij het kopen van een product bijvoorbeeld. Of bij conflicten die ontstaan met uw huur- of koopwoning, met vergunningen of met uw buren.
Werk, Inkomen & Pensioen
Verzekerd bij conflicten over werk, inkomen en pensioen
Met de dekking Werk, Inkomen & Pensioen bent u verzekerd van juridische hulp bij conflicten die gaan over uw werk en inkomen. Bijvoorbeeld bij onenigheid over uw werk, uitkering, pensioen of studiefinanciering.
Belasting, Vermogen & 2e woning
Verzekerd bij fiscale conflicten en vermogensconflicten
Met de dekking Belasting, Vermogen & 2e woning bent u verzekerd van juridische hulp bij conflicten over zaken als belastingrecht en toeslagen. Bijvoorbeeld bij geschillen met een gemeente, de Belastingdienst of andere overheidsinstanties.

Voorwaarden en informatiedocument

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.