Reisverzekering auto

Interpolis Kortlopende of Doorlopende Reisverzekering

Op uw autoverzekering zijn niet altijd de volledige kosten bij een aanrijding of pech in het buitenland verzekerd. De Interpolis Kortlopende of Doorlopende Reisverzekering vangt sommige kosten op. Zo bent u bijvoorbeeld verzekerd voor berging en vervoer naar Nederland en voor plaatselijke sleepkosten. 

U kunt uw reisverzekering ook uitbreiden met de aanvullende dekking voertuighulp op reis. Dan bent u onder andere verzekerd voor de reparatie van uw auto en een overnachting tijdens de reparatie. Duurt de reparatie langer dan 2 dagen? Dan hebt u recht op vervangend vervoer inclusief caravan of aanhanger.

Met de auto op vakantie?

Als u met de auto op vakantie gaat kunt u veel spullen van thuis meenemen. En u kunt gaan en staan waar u wilt. Helaas kunt u onderweg of op uw vakantiebestemming autopech krijgen of betrokken raken bij een ongeluk. Met deze tips bereidt u zich goed voor.

Tips voor een goede voorbereiding

  • Neem voldoende rust. Als u vermoeid bent, maakt u eerder ongelukken. Zorg daarom dat u voor vertrek voldoende slaapt. Neem onderweg na 2 uur rijden een kwartier rust.
  • Vergeet niet om een gevarendriehoek en een reflecterend veiligheidsvest mee te nemen. Zo bent u goed zichtbaar als u met pech langs de weg staat.
  • U kunt onderweg een lekke band krijgen. Neem daarom een reservewiel, krik en wielsleutel mee.

Schade melden

Hulp nodig? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Online en telefonisch. 

Ook interessant voor u?

Reisverzekering kiezen

Als u op reis gaat, dan wilt u daar onbezorgd van genieten. Een reisverzekering die bij past bij uw situatie, helpt daarbij. Bepaal daarom op tijd of een kortlopende of een doorlopende reisverzekering het meest geschikt voor u is.

Gezin met moeder, vader en jongetje maken een selfie op vakantie.

Europa- of werelddekking

Bij het afsluiten van een Interpolis Reisverzekering, kiest u zelf voor Europadekking of werelddekking. Controleer onder welke dekking uw vakantiebestemming valt.

Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.

Reizen tijdens studententijd

De studententijd is voor veel mensen een geschikt moment voor het maken van een verre reis. Om daar zoveel mogelijk van te genieten, is een goede voorbereiding belangrijk. We helpen graag met een aantal tips.

Twee studenten lopen door de bergen met backpack.