Reisverzekering voor het gezin

Tips voor de reis

  • Maak een kopie van alle belangrijke documenten, zoals paspoorten, identiteitsbewijzen, rij- en kentekenbewijs en bankpassen. U kunt deze kopieën bijvoorbeeld naar uzelf mailen.
  • Informeer thuisblijvers over uw vakantieadres en geef eventuele vluchtnummers door.

Tips tijdens uw vakantie

  • Berg uw waardevolle en breekbare spullen altijd op in uw handbagage.
  • Reist u met de auto? Zorg dat uw bagage van buitenaf niet zichtbaar is.
  • Neem uw bagage mee naar uw hotelkamer wanneer u onderweg stopt voor een overnachting.
  • Verlaat u uw hotelkamer? Neem uw waardevolle spullen mee. U kunt uw kostbaarheden ook opbergen in kluisjes van het hotel of de camping.

Kortlopende of doorlopende reisverzekering

Wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Met de Interpolis Kortlopende Reisverzekering en Doorlopende Reisverzekering verzekert u uw gezin bijvoorbeeld voor hulpverlening bij schade of een ongeval en voor onverwachte kosten van een extra overnachting als u onverwacht langer moet blijven. Bij het afsluiten van een Interpolis Reisverzekering geeft u uw gezinssamenstelling aan. 1, 2 of meer dan 2 personen.


U bepaalt zelf wat u aanvullend wilt verzekeren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Bagage, Geneeskundige kosten of Pechhulp en vervangend vervoer.

Annuleringsverzekering

Het kan voorkomen dat u onverwachts niet op reis kunt, later moet vertrekken of eerder terug moet komen. Met een annuleringsverzekering voorkomt u een financiële tegenvaller bij annulering van uw reis. U kunt kiezen voor een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering. Met een Kortlopende Annuleringsverzekering verzekert u 1 specifieke reis. Met een Doorlopende Annuleringsverzekering zijn al reizen die u hierna boekt automatisch verzekerd.

Schade melden

Hebt u hulp nodig op vakantie? Of wilt u opgelopen schade melden? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bel in noodgevallen de Interpolis Alarmcentrale.

Ook interessant voor u

Reisverzekering kiezen

Als u op reis gaat, dan wilt u daar onbezorgd van genieten. Een reisverzekering die bij past bij uw situatie, helpt daarbij. Bepaal daarom op tijd of een kortlopende of een doorlopende reisverzekering het meest geschikt voor u is.

Gezin met moeder, vader en jongetje maken een selfie op vakantie.

Reizen tijdens studententijd

De studententijd is voor veel mensen een geschikt moment voor het maken van een verre reis. Om daar zoveel mogelijk van te genieten, is een goede voorbereiding belangrijk. We helpen graag met een aantal tips.

Twee studenten lopen door de bergen met backpack.

Weekendje weg

Als u een weekendje weg gaat, dan wilt u daar zoveel mogelijk van genieten. We geven u graag een aantal tips voor een goede voorbereiding. Zodat u onbezorgd op weg gaat naar uw bestemming.

Jongen en meisje zitten aan de rand van kade en kijken uit over water.

Europa- en werelddekking

Bij het afsluiten van een Interpolis Reisverzekering, kiest u zelf voor Europadekking of werelddekking. Controleer onder welke dekking uw vakantiebestemming valt.

Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.