Reisverzekering voor het gezin

Tips voor de reis

  • Maak een kopie van alle belangrijke documenten, zoals paspoorten, identiteitsbewijzen, rij- en kentekenbewijs en bankpassen. Je kunt deze kopieën bijvoorbeeld naar jezelf mailen.
  • Informeer thuisblijvers over je vakantieadres en geef eventuele vluchtnummers door.

Tips tijdens je vakantie

  • Berg je waardevolle en breekbare spullen altijd op in je handbagage.
  • Reis je met de auto? Zorg dat je bagage van buitenaf niet zichtbaar is.
  • Neem je bagage mee naar je hotelkamer als je onderweg stopt voor een overnachting.
  • Verlaat je je hotelkamer? Neem je waardevolle spullen mee. Je kunt je kostbaarheden ook opbergen in kluisjes van het hotel of de camping.

Kortlopende of doorlopende reisverzekering

Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Met de Interpolis Kortlopende Reisverzekering en Doorlopende Reisverzekering verzeker je je gezin bijvoorbeeld voor hulpverlening bij schade of een ongeval en voor onverwachte kosten van een extra overnachting als je onverwacht langer moet blijven. Bij het afsluiten van een Interpolis Reisverzekering geef je je gezinssamenstelling aan. 1, 2 of meer dan 2 personen.


Je bepaalt zelf wat je aanvullend wilt verzekeren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Bagage, Geneeskundige kosten of Pechhulp en vervangend vervoer.

Annuleringsverzekering

Het kan voorkomen dat je onverwachts niet op reis kunt, later moet vertrekken of eerder terug moet komen. Met een annuleringsverzekering voorkom je een financiële tegenvaller bij annulering van je reis. Je kunt kiezen voor een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering. Met een kortlopende annuleringsverzekering verzeker je 1 specifieke reis. Met een doorlopende annuleringsverzekering zijn alle reizen die je hierna boekt automatisch verzekerd.

Schade melden

Heb je hulp nodig op vakantie? Of wil je opgelopen schade melden? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Bel in noodgevallen de Interpolis Alarmcentrale.

Ook interessant voor jou

Reisverzekering kiezen

Als je op reis gaat, dan wil je daar onbezorgd van genieten. Een reisverzekering die past bij je situatie helpt daarbij. Bepaal daarom op tijd of een kortlopende of een doorlopende reisverzekering het meest geschikt voor je is.

Gezin met moeder, vader en jongetje maken een selfie op vakantie.

Reizen tijdens studententijd

De studententijd is voor veel mensen een geschikt moment voor het maken van een verre reis. Om daar zoveel mogelijk van te genieten, is een goede voorbereiding belangrijk. We helpen graag met een aantal tips.

Twee studenten lopen door de bergen met backpack.

Wintersport

Ga je op wintersport? Weet dan dat schade die ontstaat tijdens het skiën en snowboarden niet standaard is verzekerd. Met de dekking winter- en onderwatersport verzeker je kosten van hulpverlening na een ongeval.

Man legt snowboard in box op de auto.

Europa- en werelddekking

Bij het afsluiten van een Interpolis Reisverzekering, kies je zelf voor Europadekking of werelddekking. Controleer onder welke dekking jouw vakantiebestemming valt.

Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.