Ga je 1 of meerdere keren per jaar op reis, binnen Nederland, binnen Europa of juist verder weg? Met een doorlopende of kortlopende reisverzekering van Interpolis ga jij goed verzekerd op reis. Dat betekent dat je bijvoorbeeld hulpverlening krijgt bij schade of een ongeval. En dat de kosten gedekt worden als je onverwacht moet terugreizen. De kosten van een reisverzekering hangen af van de verzekering die je kiest.

Wat zijn de kosten van een reisverzekering bij Interpolis?

De prijs van je reisverzekering wordt bepaald door het aantal personen dat je verzekert én door welke aanvullende dekkingen je kiest. Bijvoorbeeld een aanvullende dekking voor medische kosten of bagage op je reisverzekering. Wat je reisverzekering uiteindelijk kost, hangt dus helemaal af van de keuzes die jij maakt. Bij Interpolis kies je uit een doorlopende reisverzekering of de kortlopende reisverzekering. En je kunt kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen.

Wat kost een doorlopende reisverzekering?

De kosten van onze doorlopende reisverzekering zijn dus afhankelijk van je het aantal personen dat je verzekert en van welke aanvullende dekkingen je kiest. Ga je meerdere keren per jaar op vakantie en weekendjes weg? Of ga je langer dan 2 weken achtereen op vakantie? Dan is de Interpolis Doorlopende Reisverzekering een slimme keuze voor jou. Je bent dan verzekerd voor de kosten van onverwachte hulpverlening tijdens je reis. Verder ben je verzekerd voor:

  • Alle dagtrips, weekendje weg en vakanties in het buitenland;
  • Trips in Nederland met een geboekte overnachting;
  • Een onverwachte terugreis als een dierbare ernstig ziek wordt of overlijdt;
  • Een onverwachte terugreis als je zaakwaarnemer of oppas ernstig ziek wordt of overlijdt;
  • De kosten van vervoer na een ongeval of overlijden.

Wat kost een kortlopende reisverzekering?

Ook de kosten van een kortlopende reisverzekering hangen af van het aantal personen dat je verzekert en van de aanvullende dekkingen die je kiest. Ga je 1 keer per jaar kort op vakantie? Dan is de Interpolis Kortlopende Reisverzekering een slimme keus. Je bent dan verzekerd voor die specifieke vakantie en krijgt hulp bij schade als je dat nodig hebt. Met een kortlopende reisverzekering ben je verzekerd voor:

  • Dagtrips, weekendjes weg en vakanties in het buitenland;
  • Trips in Nederland met een geboekte overnachting;
  • Een onverwachte terugreis als een dierbare ernstig ziek wordt of overlijdt;
  • Een onverwachte terugreis als je zaakwaarnemer of oppas ernstig ziek wordt of overlijdt;
  • De kosten van vervoer na een ongeval of overlijden.

Voor een doorlopende of kortlopende reisverzekering betaal je premie

We baseren de premie van je reisverzekering op jouw situatie en reiswensen. Kies je bijvoorbeeld voor Europadekking of werelddekking? En wil je onverwachte medische kosten wel of niet aanvullend verzekeren? De premie van onze reisverzekering bereken je binnen 2 minuten via Rabobank. Zo weet je direct wat een doorlopende of kortlopende reisverzekering jou kost.

Ook interessant voor jou?

Reisverzekeringen vergelijken

Heb je nog geen reisverzekering afgesloten? Vergelijk de reisverzekeringen van Interpolis dan gemakkelijk. Zo kies je de verzekering die bij jou past.

Aanvullende dekkingen

Met een aanvullende dekking richt je jouw reisverzekering precies in zoals jij dat wil. Wij vertellen je graag wat is er wel en niet verzekerd is.

Europadekking of werelddekking?

Reis je binnen Europa of ga je verder weg? Afhankelijk van jouw vakantiebestemming kies je het dekkingsgebied dat je nodig hebt.