Diefstalverzekering scooter

Goed verzekerd tegen diefstal met de Interpolis Scooterverzekering

Mijn scooter is gestolen, wat nu?

Uw scooter is gestolen. Bijvoorbeeld bij u thuis, op het werk of in de stad. Heel vervelend natuurlijk. Kiest u voor een WA + Beperkt Casco of een WA + Volledig Casco (All Risk) scooterverzekering? Dan bent u verzekerd tegen diefstal. Een aparte diefstalverzekering is niet nodig. Ook schade door inbraak en joyriding is verzekerd.

Hoe kan ik mijn scooter tegen diefstal verzekeren?

Met de dekkingen WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco op een Interpolis Scooterverzekering bent u verzekerd voor diefstal van uw scooter of bromfiets. De scooter of bromfiets moet wel op het moment van de diefstal afgesloten zijn met minimaal een goedgekeurd ART 3 slot. Op de WA-verzekering is diefstal van uw scooter helaas niet verzekerd.

Wat betalen wij bij diefstal van uw scooter?

Als uw scooter gestolen is, krijgt u via uw scooterverzekering een vergoeding.
  • Het 1e jaar krijgt u het volledige aankoopbedrag (tot € 10.000,-) terug van uw nieuwe of tweedehandse bromfiets (nieuwwaarde), zodat u een gelijkwaardige scooter kunt kopen. Was de aanschafwaarde hoger dan € 10.000,-? Dan krijgt u de dagwaarde + 10% uitgekeerd (tot maximaal de aanschafwaarde).
  • Na 1 jaar betalen wij de dagwaarde. Dit is het bedrag dat de scooter vlak voor de schade waard was.

Interpolis Scooterverzekering afsluiten

Verzeker uw scooter goed voor diefstal en schade. Kies voor de Interpolis Scooterverzekering. Onze scooterverzekering sluit u af via Rabobank.

 

Lees meer over de Interpolis Scooterverzekering

Schade melden

Scooter gestolen? Meld dit dan zo snel mogelijk online of telefonisch. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.