Korting op je woonverzekeringen

Met onze Veiligheidsmeter kun jij korting verdienen op je woonhuis- en inboedelverzekering. Lees hoe het werkt.

Zo berekenen wij de korting op je woonhuis- en inboedelverzekering.

Jij vult de Veiligheidsmeter in. Elke vraag kan 1 of meer punten opleveren. Die punten tellen we bij elkaar op. Scoor je meer dan de helft (50%) van het totale aantal punten? Dan krijg je preventiekorting op onze woonhuis- en inboedelverzekering. Bekijk alle voorwaarden voor preventiekorting.
Zo berekenen wij de korting op je woonhuis- en inboedelverzekering.
Percentage van totale score Woonhuis korting Inboedel korting
Tot 50% 0% 0%
50% tot 60% 3% 6%
60% tot 70% 4% 8%
70% tot 80% 5% 10%
80% tot 90% 6% 12%
90% tot 100% 7% 14%

Bij elk thema kun je korting krijgen.

De Veiligheidsmeter bestaat uit 4 thema’s: brand, inbraak, waterschade en persoonlijke veiligheid. Na invulling van 1 van deze thema’s berekenen wij of je preventiekorting verdient. Als dat zo is zie je dat meteen. De maximale korting kun je alleen verdienen als je alle thema’s hebt ingevuld.

Waarom beloont Interpolis mij met korting?

Interpolis wil dat jij fijn en veilig woont. Wij helpen daarom om jouw woning en spullen beter te beschermen tegen brand, inbraak en waterschade. En de kans op persoonlijk ongelukken te verkleinen. Als jij moeite doet om schade te voorkomen, hoort daar een lagere premie voor onze inboedel- en woonhuisverzekering (opstalverzekering) bij. Daarom beloont Interpolis jouw inspanningen met preventiekorting op de premie van die verzekeringen. Wel zo fijn. En gebeurt er toch wat? Dan staan wij voor je klaar.

De Veiligheidsmeter vind je in de Interpolis App.

Je downloadt hem gratis op je iOS of Android telefoon. Of lees meer over de Veiligheidsmeter.