Een verlichte stad in de nacht.

Benieuwd naar het inbraakrisico in jouw wijk?

De Interpolis InbraakBarometer laat het aantal inbraken en pogingen tot inbraak bij jou in de buurt zien van de laatste 3 maanden. Zo weet je welk risico je loopt. Daarnaast krijg je ook handige tips waarmee je de kans op inbraak bij jou thuis verkleint.
Man controleert de sloten van een raam.

Ex-inbreker geeft tips.

80% van de woninginbraken wordt gepleegd door inbrekers die op het moment zelf bepalen waar ze toeslaan. Dit noem je gelegenheidsinbrekers. Ex-inbreker Evert Jansen vertelt hoe jij je woning minder aantrekkelijk maakt voor dit type inbreker.

"Alles draait om tijd", legt Evert uit. "Als de inbreker merkt dat het te lang gaat duren of ziet dat er geen beginnen aan is, slaat hij het huis over."

Vader en dochter zitten thuis aan de eettafel achter de tablet.

Bescherm je online gegevens.

In 2020 deden ruim 10.000 mensen aangifte van internetoplichting bij de politie. Dit is een verdubbeling vergeleken met 2019. Het blijft belangrijk je gegevens goed te beschermen. Zo verklein je de kans dat je slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. Wij geven je 6 tips om je online gegevens te beschermen.
Een voordeur.

Heb jij een veilig voordeurslot?

3 op de 5 huizen heeft een onveilig voordeurslot. Een onveilig voordeurslot kan door een inbreker binnen 3 minuten worden opengemaakt. Goede sloten zorgen ervoor dat de inbreker flinke vertraging oploopt. Kies dus voor een veilig slot op je voordeur. Dan is de kans groot dat een inbreker jouw huis overslaat.
Man hangt rookmelder op | Interpolis beloont jouw inzet | Interpolis

Verdien korting op je woon­verzekeringen!

Vul onze Veiligheidsmeter in en ontvang preventiekorting op jouw woonverzekeringen. Hoe meer veiligheidsmaatregelen je neemt, hoe meer korting je krijgt op de premie. De preventiekorting kan oplopen tot 7 en 14% op je woonhuis- en inboedelverzekering!
Man draait het slot van zijn tuindeur dicht.

Goed geregeld met onze woonverzekeringen.

We werken graag samen aan een veilige en duurzame leefomgeving. Daarom zijn ook onze verzekeringen duurzaam. Heb je een keer schade door inbraak? Dan herstellen we deze met duurzame materialen. En natuurlijk mag je rekenen op een snelle en goede dienstverlening.

Bekijk onze tips om inbraakschade te voorkomen.

Maak je huis inbraakproof.

Zorg voor goede sloten.

Doe alsof je thuis bent.

Heb contact met de buren.

Berg waardevolle spullen op.

Zorg voor slimme beveiliging.