De handen van een persoon raken het toetsenbord van een openstaande laptop aan.

Voor particulieren

Wij willen weten wat écht belangrijk is voor jou. Zo vragen we je om mee te denken over onze verzekeringen en nieuwe producten en diensten. Maar ook over duurzaam samen leven en onderwerpen als gezondheid, wonen & werken en mobiliteit. En hoe wij bij deze onderwerpen kunnen helpen. Wil je met ons meedenken?

Voor ondernemers

Wat is belangrijk voor jou als ondernemer? We doen onderzoeken die te maken hebben met ondernemen én de risico’s die je loopt als ondernemer. Bijvoorbeeld over onderwerpen als arbeidsongeschiktheid, verzuim van een medewerker of je bedrijfsgebouw. Bekijk de video hiernaast.
Collega's bespreken een zakelijke case | Interpolis Glashelder Klantpanel, wat vind jij? Denk mee en help ons om onze producten en diensten nog verder te optimaliseren!

Al lid van het klantpanel?

Log in en bekijk de resultaten van het onderzoek, lees de laatste ontwikkelingen en wijzig je profiel.
Hoe zit het met mijn privacy?
Jouw gegevens gebruiken wij alleen om je uit te nodigen voor een onderzoek. Je gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die je geeft tijdens het onderzoek zijn anoniem. Bekijk ons privacy statement.
Ik heb me aangemeld. Hoe gaat het nu verder?
Je ontvangt een e-mail met een link naar jouw profielpagina. Op deze pagina wijzig je eenvoudig je gegevens. Je kunt hier ook meer gegevens over jezelf invullen.
Wat voor onderzoeken kan ik verwachten?
De onderzoeken gaan over verschillende Interpolis onderwerpen. Bijvoorbeeld onderzoeken naar reclame uitingen, het meten van sterke en zwakke punten van Interpolis en het verzamelen van product ideeën.
Hoe weet ik of er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?
Je krijgt per e-mail een uitnodiging voor deelname aan het onderzoek. In deze e-mail staat een link naar het onderzoek waarmee je automatisch toegang hebt tot de vragenlijst.
Hoe lang ben ik bezig met een onderzoek?
Dit verschilt per onderzoek. Wij proberen de onderzoeken altijd zo kort mogelijk te houden. Gemiddeld duurt het invullen van een vragenlijst 5 minuten.
Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?
De resultaten van het onderzoek gebruiken wij om onze klantgerichtheid en dienstverlening te verbeteren. Na afloop van elk onderzoek doen we op de website verslag van de belangrijkste resultaten.
Heb je vragen over het Interpolis Glashelder Klantpanel?

Je mag een e-mail sturen naar klantpanel@interpolis.nl.

 

Heb je andere vragen?

Zoals vragen over je verzekering, de premie of over het melden van een schade? Lees op onze contactpagina waar je terecht kunt met vragen.