Interpolis Glashelder Klantpanel

Wat vind jij belangrijk?

Persoon die verhaal vertelt
Wij luisteren naar jou
Heb je weleens een idee over hoe iets beter kan? Of deel je graag met ons waar je nu echt blij van wordt? Dan willen we jou graag in het Interpolis Glashelder Klantpanel! 
 
Zo kun je steeds met ons meedenken. Zonder enige verplichting natuurlijk, alleen wanneer het jou uitkomt. De resultaten uit de onderzoeken delen we met je. Zodat je precies weet wat we met jouw ideeën doen.
Hoe zit het met mijn privacy?
Jouw gegevens gebruiken wij alleen om je uit te nodigen voor een onderzoek. Je gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die je geeft tijdens het onderzoek zijn anoniem. Bekijk ons privacy statement.
Ik heb me aangemeld. Hoe gaat het nu verder?
Je ontvangt een e-mail met een link naar jouw profielpagina. Op deze pagina wijzig je eenvoudig je gegevens. Je kunt hier ook meer gegevens over jezelf invullen.
Wat voor onderzoeken kan ik verwachten?
De onderzoeken gaan over verschillende Interpolis onderwerpen. Bijvoorbeeld onderzoeken naar reclame uitingen, het meten van sterke en zwakke punten van Interpolis en het verzamelen van product ideeën.
Hoe weet ik of er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?
Je krijgt per e-mail een uitnodiging voor deelname aan het onderzoek. In deze e-mail staat een link naar het onderzoek waarmee je automatisch toegang hebt tot de vragenlijst.
Hoe lang ben ik bezig met een onderzoek?
Dit verschilt per onderzoek. Wij proberen de onderzoeken altijd zo kort mogelijk te houden. Gemiddeld duurt het invullen van een vragenlijst 5 minuten.
Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?
De resultaten van het onderzoek gebruiken wij om onze klantgerichtheid en dienstverlening te verbeteren. Na afloop van elk onderzoek doen we op de website verslag van de belangrijkste resultaten.
Heb je vragen over het Interpolis Glashelder Klantpanel? 

Je mag een e-mail sturen naar klantpanel@interpolis.nl.


Heb je andere vragen?

Zoals vragen over je verzekering, de premie of over het melden van een schade? Lees op onze contactpagina waar je terecht kunt met vragen.