inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Wat is het Lab?

Aanmelden digitale detox challenge

  • Aanpak Interpolis jongvolwassenen beter laten ontspannen

  • Hoe ontstaat een burn-out en wat doe je eraan?

  • Waarom zijn er steeds meer jongvolwassenen burn-out?

  • Doe je mee aan de digitale detox challenge?

Doe mee aan de digitale detox challenge

4 oktober 2017

Doe je mee aan de digitale detox challenge?
Interpolis ontwikkelde een digitale detox challenge. Test jij de eerste versie mee? Geen paniek, je smartphone hoeft niet achter slot en grendel en je mag social media blijven checken. Maar we gaan het gebruik hiervan wél verminderen. Aan de hand van tips en uitdagende opdrachten leer je in 7 dagen een beetje afkicken. Door deels afstand te nemen van je smartphone, onderzoeken we wat het doet met je slaapritme, energie, concentratie en stressniveau.

Meld je aan met jouw Facebook-account
Dagelijks ontvang je de opdrachten van de digitale detox challenge via Facebook messenger. We vragen je dan ook om je aan te melden met jouw Facebook-account. Meld je eenvoudig aan door op onderstaande knop 'Send to Messenger' te klikken. Houd er rekening mee dat bij aanmelding de algemene voorwaarden van Facebook van toepassing zijn.