Blijven uw nabestaanden goed verzorgd achter?

Als u komt te overlijden, komt er veel op uw nabestaanden af. Er is verdriet om het verlies. Ook heeft uw overlijden vaak invloed op hun financiële situatie. Er valt een inkomen weg. Uw nabestaanden krijgen te maken met extra kosten. Misschien is de huur of hypotheek niet meer te betalen. Of er moet nog een lening afgelost worden.

Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u er voor dat uw nabestaanden een geldbedrag krijgen als u overlijdt. Hiermee regelt u een goede verzorging voor uw nabestaanden. Een rustgevende gedachte.

Interpolis Overlijdensrisicoverzekering verkrijgbaar bij Rabobank

De overlijdensrisicoverzekering van Interpolis kunt u alleen afsluiten bij de Rabobank. Vind de Rabobank in uw buurt.

Heeft u al een overlijdensrisicoverzekering?

En wilt u weten of het beter kan tegen een lagere premie? Lees dan alles over Overlijdensrisicoverzekering oversluiten.

Uw overlijdensrisicoverzekering oversluiten kan voordelig zijn

De premies voor overlijdensrisicoverzekeringen zijn de laatste jaren goedkoper geworden. Dit komt doordat:

  • we steeds langer blijven leven;
  • onze Medische Dienst de kans op overlijden steeds beter kan inschatten;
  • er nu premieverschillen bestaan tussen rokers en niet-rokers;
  • er, door een wetswijziging, geen premieverschil meer is tussen mannen en vrouwen.
Is het voordelig of interessant om over te sluiten?
Dat hangt af van uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld van uw leeftijd en geslacht. Rookt u wel of niet? Wanneer sloot u uw overlijdensrisicoverzekering af? Uw verzekering kent misschien mogelijkheden die we nu niet meer aanbieden. En zijn uw wensen nog steeds hetzelfde?

Wilt u de premie berekenen van onze Overlijdensrisicoverzekering?
Ga naar de pagina Premies en kosten. Daar leest u meer informatie over hoe de premie wordt berekend. En kunt u de premie berekenen op Rabobank.nl.

Onze Overlijdensrisicoverzekering vraagt u aan bij de Rabobank Ga naar Dekking en Waar moet ik op letten? voor meer informatie over de Overlijdensrisicoverzekering.

Zeg uw bestaande verzekering pas op als uw nieuwe aanvraag is geaccepteerd
Voor het afsluiten van een Overlijdensrisicoverzekering beoordelen wij uw gezondheid. U vult daarvoor een gezondheidsverklaring in. Komt u niet door de nieuwe medische acceptatie? Dan kunt u de bestaande verzekering gewoon houden.

Laat u goed adviseren
Wat is voor u het beste? Dat hangt nauw samen met uw persoonlijke situatie en wensen. Interpolis vindt het belangrijk dat u zich goed laat adviseren door een financieel adviseur. Interpolis adviseert niet zelf en werkt daarom samen met adviseurs van de Rabobank.

Producten van Interpolis kunt u alleen afsluiten bij de Rabobank. De Rabobank geeft voor de Overlijdenrisicoverzekering advies. En rekent hiervoor kosten. Vraag uw tussenpersoon hiernaar.

 

De Rabobank treedt op als tussenpersoon. Dit betekent datde Rabobank voor u bemiddelt bij het afsluiten en wijzigen van uw Overlijdensrisico­verzekering.

Heeft u in het verleden uw verzekering afgesloten via een tussenpersoon, neemt u dan contact op met uw tussenpersoon.

Samenwerking Interpolis Rabobank