inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Kan ik direct na het afsluiten van de verzekering gebruik maken van rechtsbijstand?
Nee. Soms heeft u een wachttijd na het afsluiten van de Rechtsbijstandverzekering. U moet dan 3 maanden wachten voordat u recht heeft op juridische hulp. U bent niet verzekerd voor een geschil dat ontstaat in de wachttijd.
U bent wel altijd direct verzekerd voor geschillen in het verkeer, over de spullen die u kocht en de contracten die u sloot nadat de verzekering inging. Bij het kopen van een woning geldt de datum waarop u het voorlopige koopcontract tekent.