Groene kaart aanvragen

Op dit moment is het niet mogelijk om de groene kaart per post naar u te versturen. Onze excuses. U ontvangt daarom een e-mail met als bijlage de groene kaart. De groene kaart kunt u daarna uitprinten.

 

Ieder jaar ontvangt u bij de verlenging van uw polis een nieuwe groene kaart. Met deze kaart kunt u aantonen dat uw voertuig verzekerd is.
 

Alles in één Polis

U vindt de groene kaart in de Interpolis App. Zo heeft u uw groene kaart onderweg altijd bij de hand. Wel zo handig.

 

  • Ook kunt u de groene kaart bekijken, downloaden en printen via Mijn Interpolis of via de Rabo App.
  • Of vul het formulier hieronder in. Dan sturen wij u binnen 1 week een nieuwe groene kaart.
  • Bent u verhuisd? Dan blijft uw groene kaart met het oude adres geldig. U hoeft geen nieuwe groene kaart aan te vragen. Bij verlenging van uw Alles in één Polis ontvangt u een nieuwe groene kaart met uw nieuwe adresgegevens.

 

ZekerVanJeZaak en Bedrijven Compact Polis
Heeft u Rabo Online Bankieren? Uw internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) vindt u in Berichten als u een nieuwe verzekering afsluit. U kunt uw internationaal verzekeringsbewijs bewaren op uw smartphone of tablet.

 

  • Gaat u naar 1 van de landen waar u het internationaal verzekeringsbewijs als print op het groene papier nodig heeft? Vul dan het formulier hieronder in. Dan sturen wij u binnen 1 week een nieuwe groene kaart.
  • Is de Rabobank niet uw tussenpersoon of heeft u geen Rabo Online Bankieren? Dan ontvangt u zelf de groene kaart van ons.
Uw gegevens
Voertuiggegevens