Groene kaart aanvragen

Op dit moment is het niet mogelijk om de groene kaart per post naar je te versturen. Onze excuses. Je ontvangt daarom een e-mail met als bijlage de groene kaart. De groene kaart kun je daarna uitprinten.

 

Ieder jaar ontvang je bij de verlenging van je polis een nieuwe groene kaart. Met deze kaart kun je aantonen dat je voertuig verzekerd is.
 

Alles in één Polis

Je vindt de groene kaart in de Interpolis App. Zo heb je jouw groene kaart onderweg altijd bij de hand. Wel zo handig.

 

  • Ook kun je de groene kaart bekijken, downloaden en printen via Mijn Interpolis of via de Rabo App.
  • Of vul het formulier hieronder in. Dan sturen wij je binnen 1 week een nieuwe groene kaart.
  • Ben je verhuisd? Dan blijft je groene kaart met het oude adres geldig. Je hoeft geen nieuwe groene kaart aan te vragen. Bij verlenging van je Alles in één Polis ontvang je een nieuwe groene kaart met je nieuwe adresgegevens.

 

ZekerVanJeZaak en Bedrijven Compact Polis
Heb je Rabo Online Bankieren? Je internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) vind je in Berichten als je een nieuwe verzekering afsluit. Je kunt je internationaal verzekeringsbewijs bewaren op je smartphone of tablet.

 

  • Ga je naar 1 van de landen waar je het internationaal verzekeringsbewijs als print op het groene papier nodig hebt? Vul dan het formulier hieronder in. Dan sturen wij je binnen 1 week een nieuwe groene kaart.
  • Is de Rabobank niet je tussenpersoon of heb je geen Rabo Online Bankieren? Dan ontvang je zelf de groene kaart van ons.
Uw gegevens
Voertuiggegevens