Alles over welbevinden

Meer lezen over een gezonde levensstijl? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over welbevinden.
Marije van der Made die in gesprek is met Domien Verschuuren, allebei zittend aan een tafel
Welbevinden
Artikel

'Ontspannen is een werkwoord' met Domien

In de serie 'Ontspannen is een werkwoord' gaat Marije van der Made in gesprek met bekende Nederlanders over hun lichamelijke en geestelijke welbevinden. In dit artikel vertelt radio-DJ Domien Verschuuren wat voor rol stress in zijn leven speelt.
Lees meer
05-11-2019
Marije van der Made die in gesprek is met Yuki Kempees, allebei zittend op een bank
Welbevinden
Artikel

'Ontspannen is een werkwoord' met Yuki

In de serie 'Ontspannen is een werkwoord' gaat Marije van der Made in gesprek met bekende Nederlanders over hun lichamelijke en geestelijke welbevinden. In dit artikel vertelt Yuki Kempees, de voorman van Kris Kross Amsterdam, over het vinden van de juiste werk-privébalans in een druk leven.
Lees meer
05-11-2019
Marije van der Made die in gesprek is met Yvette Broch, allebei zittend aan een tafel
Welbevinden
Artikel

'Ontspannen is een werkwoord' met Yvette

In de serie 'Ontspannen is een werkwoord' gaat Marije van der Made in gesprek met bekende Nederlanders over hun lichamelijke en geestelijke welbevinden. In dit artikel vertelt ex-handbalster en ex-model Yvette Broch over haar burn-outklachten en over haar keuze om plotseling te stoppen met haar sportcarrière.
Lees meer
05-11-2019
Marije van der Made die in gesprek is met Niels Oosthoek, allebei zittend aan een tafel
Welbevinden
Artikel

'Ontspannen is een werkwoord' met Niels

In de serie 'Ontspannen is een werkwoord' gaat Marije van der Made in gesprek met bekende Nederlanders over hun lichamelijke en geestelijke welbevinden. In dit artikel vertelt Niels Oosthoek, bekend van het YouTube-kanaal 'Gierige Gasten' over hoe hij omging met tintelingen in zijn hoofd.
Lees meer
05-11-2019
Man in een fauteuil met zijn hand op zijn voorhoofd
Welbevinden
Artikel

Tips om stress te voorkomen

We hebben het altijd druk, druk, druk. We moeten én willen van alles. En het liefst doen we alles ook nog perfect. Om de batterij weer op te laten, is voldoende ontspanning nodig. Neem jij hier voldoende tijd voor? Nee? Tijd om hier verandering in te brengen en goed voor jezelf te zorgen. Hoe je dat doet? We geven je praktische tips.
Lees meer
04-11-2019
Pagina 1 van 3