inline/alert inline/chevron-left inline/chevron-left-aqua inline/chevron-right inline/chevron-right-aqua inline/clear facebook flag hashtag linkedin inline/login logo_lab inline/logout inline/menu-close inline/menu-open inline/modal-close inline/modal-close-white inline/next-aqua inline/play-large inline/pointer-more inline/previous-aqua inline/search aanmelden inline/social-facebook inline/social-instagram inline/social-linkedin inline/social-twitter inline/social-youtube tag twitter whatsapp
Vergoedingen zorgverzekering

wordt niet vergoed in 2019 voor ZorgActief
  • 2019
  • 2018
  • ZorgActief
  • ZorgCompact
< Terug naar het overzicht
Kies een verzekering om uw vergoeding te bekijken

wordt niet vergoed in 2019 voor ZorgActief

Inzicht in mijn zorgverbruik

In Mijn Zorgverbruik ziet u de gegevens van uw polis en een actueel overzicht van de zorgkosten die u hebt gemaakt.

Geen DigiD? Vraag het hier aan.

Interpolis biedt geen vergoeding voor .

Interpolis let op verschillende dingen

Bij het vaststellen van de vergoedingen kijkt Interpolis eerst naar besluiten van de overheid. Want de overheid bepaalt wat er in de basisverzekering zit. Bijna alle onvoorspelbare medische kosten die niet zelf te dragen zijn, worden al gedekt door de basisverzekering. Bij het vaststellen van de vergoedingen voor de aanvullende verzekeringen kijkt Interpolis of deze vergoeding past binnen het beleid. Want bij Interpolis verzeker je alleen wat er toe doet. Daar bedoelt Interpolis mee dat een verzekering alleen medische kosten dekt die onvoorspelbaar zijn en niet (of moeilijk) zelf te dragen zijn.

Alleen verzekeren wat je ├ęcht nodig hebt.

Alles aanvullend verzekeren vindt Interpolis geen oplossing. Vaak is er een goed alternatief voor een dure aanvullende verzekering. Zoals het sparen voor zorg. Het geld dat maandelijks aan de verzekeraar voor een aanvullende verzekering wordt overgemaakt, kan ook opzij worden gezet. Van dat spaargeld kunnen ook zorgkosten worden betaald als dat een keer nodig is. Uiteindelijk houdt u dan vaak meer over.

Inzicht in Mijn Zorggebruik

In Mijn Zorggebruik ziet u de gegevens van uw polis en een actueel overzicht van de zorgkosten die u hebt gemaakt.

Interpolis Zorglijn

Liever telefonisch contact? Bel ons.

formulier

Online formulier

Geen haast? Vul het online formulier in.