inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Welke preventieve cursussen biedt Interpolis?

Aanbiedingen op het gebied van gezondheid
Interpolis gelooft dat verzekeren niet de enige oplossing is om met risico’s om te gaan. Wij helpen u daarom graag om veilig te leven. Preventie speelt daarbij een grote rol.


In de Interpolis Preventiewinkel vindt u tal van grote en kleine hulpmiddelen om risico’s in en om uw huis te verkleinen of soms zelfs helemaal te voorkomen. Ook is aan uw gezondheid gedacht door specifieke zorgproducten toe te voegen aan ons assortiment. Producten die klein leed verzachten of voorkomen, of inzicht geven in uw fysieke en/of lichamelijke gesteldheid. Het assortiment van de Interpolis Preventiewinkel is samengesteld uit geselecteerde kwaliteitsproducten die risico’s verkleinen of inzichtelijk maken. Het beste product voor een redelijke prijs. Zodat u kunt rekenen op de juiste werking op het moment dat het er toe doet. Ons doel is er aan bij te dragen dat u zich niet alleen veiliger en gezonder voelt, maar het ook daadwerkelijk bent!